23.Říjen 2007
Recruiting
Naverboval sem dalsi stejne vyjmecne a dokonale lidi jako jsem ja do teamu AntiDe .. je to kubisek3 a swEEt_Kitty ... jeste cekam jestli se mi povede zlomit znameho psychopata (1. i 2. faktor (dle Dr. Hare 36/40 bodu), 6 poruch osobnosti a 4 dalsi dusevni poruchy (dle Diagnostickeho a statistickeho manualu, 4. revize))  Xantina aby  do toho sel s nama ... pro vas dokonaly .. ozvete se mi ... a pro ty co zavidi ... zavidte potichu ....

Dodatek Xantina: Dokonalost je velmi povrchni zalezitosti, co se tyce me osobnosti. Pro ostatni, nemusite se stydet za svoji nedokonalost. Je to udel vzdy pouze jednoho ci dvou osob, zde mysleno R3PRES3N7a a samozrejme me skromne dokonalosti.
Co bych dale mohl uvest, tykajic se tohoto tematu jest naprosta smula nas, jelikoz vime o svetu az prilis mnoho a jediny non-verbalni projev tech ostatnich, vas, nam jasne naznacuje vase nizsi myslenkove pochody, se vsi pokorou a bez urazky. Dle MRI a Pozitronove Emisni Tomografie jsme se narodili s sedou, bilou a cernou, vetsinovou casti mozkovou, jez se nachazi namisto limbicke oblasti beznych encefalitickych oblasti. Charakter teto cerne hmoty je celkove navysost neuronalni, kde synapticke a axonove casti jsou prave neobvykle kratke - pro nadmerne mnozstvi neuronu, stejne tak medulla oblongata, tedy prodlouzena micha je stizena prave touto neuronalni drasticky zahustenou hmotou (tedy nadprirozene rychle a efektivni komunikace neuronu). Tento celek dava vedcum pramaly duvod pro pochopeni teto abnormality, nebot se jedna o minimalni vzorek (2 lide z vice jak 6 miliard), navic nase obrovska chut na dopredu vyhrane intelektualni souboje, z nichz jsme meli jemne elevovanou naladu - vedce velmi poburoval.
Objev cerne hmoty tedy nebyl publikovan, ovsem nedela to z nikoho zadneho dokonaleho tvora. Dokonaleho tvora dela cerna hmota v hlave, ne jeji objev. Jak sylogisticke, nu coz.

Timto koncim svuj mensi epilog a ted si jdu ze cvyku procvicit par morganovych paradoxu, nebot tvurce tohoto webu jiz jeden z nich vyresil v naprosto banalni a zakladni smysl retezeni a mRNA transportu, nasledneho fenotypalniho projevu kvantitativniho genu, coz mne potesilo, ale tez bych rad prispel pro sebe nejakym novym pristupem k nekteremu z jednoduchych teorii. Kvantova mechanika je mimochodem publikaci na cca 450 stran vysvetlena prave mnou, ovsem nechci knihu vydavat, nebot je pry prilis snadno vyresen jeden ze soucasnych fenomenu. Jsem naprosto proti. Dekuji za venovany prostor.
vložil: R3PRES3N7 ¤


Komentáře (1):