« Domů | Jedna taková nebezpečná idea, co kdyby… » | Jak dokáže poplést hlavu takový Aštar Šuranem »

Jak dokáže poplést hlavu takový Aštar Šuranem

POPRVÉ!

Ze začátku jsem vůbec nechápal kdo by tak mohl být ten Aštar, že by snad nějaký budižkničemu, a nebo snad kdo ví kdo :)

( I máma si myslela, že je to nějaký pobuda z Mikulova a měl jsem kvůli tomu menší výslech,  každopádně nic hrozného… J )

To mě ale netrápilo tak jak to, že  jsem pořád nemohl dojít na to odkud  a hlavně jakého Aštara znám... .

Po 5 minutách polemizování  „JAK?, CO?, KDE?, KDY? aj.“  bych mohl zjistit o Aštarovi,  jsem se rozhodl, že zkusím štěstí na seznamu a třeba se o nějakém Aštarovi z Mikulova i dočtu.

Čekalo na mě překvapení, vůbec to nebyl nějaký pobuda nebo vandal z Mikulova, se kterým bych byl blízký přítel nebo kamarád, ale je to jakýsi(nevím jak ho nazvat takže) "Aštar" (zní to urážlivě) z vesmíru, který nikdy neexistoval a ani nikdy nebude, a který jde úplně (maximálně úplně tak, že už jsem na něj i zapomněl a prakticky vůbec  netuším o co kráčí jde) mimo mě.

Tudíž jsem se zabýval celkově nepodstatnou věcí, ale alespoň, že jsem se po dlouhé době něčím vůbec zabýval.

Každopádně pěkný článek, četl se skvěle, ale to všechny tvoje články.

PS: Každopádně jsem něco na seznamu našel, ale nechápu co přesně si pod Aštarem Šuranem představit, jestli nějaké futuristické dílo, či snad výmysl, nebo něco uznávaného… vůbec netuším, a protože jsem líný tak mi prosím vysvětli už zmiňované otázky výše(„JAK?, CO?, KDE?, KDY? aj.“) je to s Aštarem Šuranem. Už předem dík za pěkný článek o něm.  :P :P :P

Jinak píšu ve Wordu, na čárky se soustředím, a kdybych nebyl opilý tak takhle dlouhý referát ze mě nikdo nikdy nedostal. A navíc jako člověk ve stavu si myslím, že to není půl stránky sraček a jestli jo tak mě v tom nenechávej ať se do příště zdokonalím :P

Tak zatím, kamarád, ten tvůj "bratr" a pozdravuje i Aštar Šuran.

NAPOSLED!

 

O Autorovi

  • Jméno RAmCinCak
  • Region Břeclav
  • Normální, zjafčující se člověk co prožívá krizi středího mládí :)
Můj profil