Zamilované prázdniny | Denicek s mymi zazitky

       Byl skoro konec školního roku a znovu poletech jsem se sblížila s bratránkem Lukášem,kterému právě bylo 17 let.Taky díky Lukášovi jsem přišla do vztyku s Karlíkem,kterého jsem znala apotkávala jen při náhodném setkání nebo když mi děda později i teta (maminkaLukáše) vyřídil(a), že se po mě Kája ptal. Za krátkou dobu se to stávalo celkemčasto,tak sem si říkala, ,,že by to mohlo něco znamenat“ – moc jsem v to nedoufala,alei přesto jsem poprosila Lukáše o jeho číslo. Samozřejmě,že jsem se nevykroutila z Lukášových legračních narážek..Jakmile jsem spatřila Kájovo telefonní číslo,tak za pár dnů jsem mu napsala SMS, ve které bylo ode mne pogratulování k jeho úspěchu k maturitě.   Uběhlo několik týdnů a začaly prázdniny.Začaly tak,že za týden po vysvědčení jsem měla jet na soustředění s kurzem a s nasi cvičitelkou Alicí. Předtím, jak hodně jsem se bavila s Lukášem,tak mi prozradil hned začátkem prázdnin,že se Kájovi líbím a že mne má rád. Udiveně jsem mlčela a pro zatím to radši nechala plavat.

     Už zbývaly dva dny,kdy já měla odjed na týdenní cvičení a tak byla potřeba dát kolo do pořádku ještě než odjedu. Kája se nabídl,že tam se mnou k opraváři rád zajede. Když kolo bylo na počkání opravené a jeli jsme s Kájou zpátky domu,tak jsem cítila,že ho brát jinak nebudu než jen za toho nejlepšího kamaráda. Den před odjezdem jsem zajela k Lukášovi s prosbou,aby Karlovi naznačil,že ho budu brát jen za nejlepšího kamaráda.Lukáš nesouhlasil,protože by to nemohl svému kamarádovi udělat a kladl mi na srdce,aťsi to ještě jednou pořádně rozmyslím,co vůbec chci udělat..Po tom jeho škemrání jsem odsouhlasila a po příjezdu domu s jakýmkoliv rozhodnutí povím,jak já se rozhodla a jak to všechno bude!

Než jsem odjela,Kája mi dával po esemeskách najevo(i když nedo slova),jak mě má moc rád. :-* Taky to probíhalo i ten celý týden,co jsem byla pryč,jenomže i přes ty krásné SMS,co mi psal,jsem ho stále brala za super kamaráda a nic se neměnilo.!

     Týden utekl jako voda a už jsem byla konečně doma.Další den telefon od Lukáše jestli půjdu s nima s Kájou do lomu se vykoupat. Souhlasila jsem a šla. Pak opravdu jsem nelitovala,že jsem s nimi šla,protože tam bylo plno nečekané legrace,kterou jsme si všichni do maxima užili. Takhle jsme chodili každý den,až asi za dva dny přeskočila jiskra a už pomalu jsem cítila ke Kájovi něco víc,než jen kamarádství. Dalo by se říci,že za to má velkou zásluhu jedině můj bratránek Lukáš. Ten se tak naotravoval,až jsem nakonec začala mít Karlíka ráda. A abychom si to k sobě dali najevo,tak Lukáš u sebe doma z Kájového notebooku z organizoval takové menší DVD kino, na které jsme se všichni (skorojako rodinka) dívali s úmyslem,abychom jsme se my dva s Kájou ještě víc sblížili. Koukali jsme se na DVD asi další celý týden. Až jednoho krásného rána přišla SMS od Káji s otázkou, ,když už se takhle známe a poznáváme,jestli bych to nechtěla dát s nim dohromady?!... Bylo to velké,krásné překvapenína dobré ráno,na které jsem s radostí odpověděla kladnou větou!..

 

      Každopádně, kdybychom jsme neměli s Kájou našeho otravného dohazovače Lukyna,tak bychom jsme se vůbec spolu nesblížili. Oba jsme ani nevěděli, co všechno se může stát. Ani,že sebudeme mít rádi až do dnešního dne.. :-*