10.Prosinec 2008, napsal Radyyysek v 15:22 ...

No tak nemohl jsem odolat a musel jsem napsat první článek o sobě, aby všichni pochopili s kým mají tu čest :-)

Jmenuji se Radek, ale kamarádi mi říkají Radýýýsek. Narodil jsem se v Uherském Hradišti v březnu 1989. Navštěvoval jsem Základní školu UNESCO v Uherském Hradišti. Po ukončení druhého ročníku základní školy jsem složil zkoušky na školu s rozšířenou výukou cizích jazyků UNESCO v Uherském Hradišti. Úspěšně jsem ji zvládl a poté složil zkoušky na Střední školu Průmyslovou a Hotelovou. Zde jsem po 4 roky mého života studoval obor Hotelnictví a Turismus. Zvládl jsem během studia Barmanský kurz, a nakonec jsem školu zakončil úspěšným složením maturitní zkoušky a to celkově za 9.

Během studia jsem chodil na praxi a posléze na brigádu na Hotel Grand v Uherském Hradišti. Během třetího roku mého studia, jsem začal dělat brigádně i vrchního číšníka, a když jsem se dál rozhodoval, tak na výšku se mi moc nechtělo, tak byla jasná volba Hotel Grand. V červnu 2008 jsem začal pracovat jako vrchní číšník. Sice podmínky nic moc a plat taky ne a člověk se pořád dokole rozčiluje s učněma, ale co už. Na leden 2009 je naplánovaná rekonstrukce a to je hlavní důvod proč sem šel na Grand Hotel, ale taky ten abych získal 1 rok praxe do zápočťáku a pak mohl jít pracovat někam jinam.

Co mé vztahy zeptali by se někteří lidi. Tak zaprvé z těch delších vztahů, jsem měl zatím jen 18náctiměsíční vztah s holkou jež se jmenovala Hanka, ale postupem času začala využívat mé zamilovanosti a hlouposti zaláskovaného blázna, naštěstí tu byl jeden Taxikář léty protřelý a chytrý a taky jedna paní šéfová. Tihle dva lidé a kamarádí mi naštěstí otevřeli oči, že se nechávám ponižovat. Nevim no, ze začátku byl vztah dobrý ale pak to šlo z kopce a nakonec jsem dal své bejvalce přezdívku "Ledová královna" páč nevyjadřovala lásku tím zdravým a dravým přístupem. No možná mě ani neměla ráda a zůstavala se mnou jen z vypočítavosti. Protože to byla furt nějaká samá cukrárna a výkelety, ale vše jsem "sponzoroval" jen já! A ne že by mi to něčím vracela, třeba svým přístupem... většinou když sem něco namítnul, se hned urazila házela všechnu vinu na mě i když byla vina na straně její...Možná to bylo tím, že v době, kdy se nejvíce vyvíjí pohled na svět kolem 14-15roku života četla feministické knihy a měla zafixované, že chlapi jsou vlastně jen zvířata honící se za tím položit nejvíc holek na lopatky a :-) ;-) všichni víme. A vůbec jí nedocházelo, že ji někdo může milovat... Upozornil jsem ji na její chyby a dal jí čas napravit je, ale když to bylo stále dokola to samé, tak sem se na to vys*al! a dal jí kopačky po 18náctiměsících... Ne opravdu, když jeden dává do vztahu všechno a druhý toho jen využívá, tak to se nedá :,( Tolik asi o mých vztazích. Dnes když píšu tento článek je to asi 3 měsíce, co jsem se s ní rozešel a už je mi popravdě lhostejná a já jsem připraven na další vztah. Tak uvidíme. Třeba si mě všimne nějaká hodnější a lepší slečna než byla bejvalka.

Tak teď dodáme třeba ještě něco k mé povaze, zájmum a koníčkům. Takže co jsem? Jsem romantik a strašně rád se něžně mazlím když mám s kým. Jsem 100% upřímný, Vím co se sluší a patří ve společnosti, nesnáším přetvářku a lhaní. Když se náhodou zamiluji, tak miluji upřímně a obětavě.

Mezi mé koníčky patří odpočívání, páč velké procento svého času ztrávím v práci. Dělám 15tihodinové směny i dva dby v kuse, což je fyzicky i psychicky náročné, takže se stává, že po dvou dnech v práci, vstávám až někdy kolem poledne. A pak většinou sednu do auta a jedu zase do práce, omrknout co kolega a dát si kafe. Jinak ve volném čase rád plavu, v létě jezdím na kole, rád lyžuji a jezdím na snowboardu, rád také čtu fantasy a sleduji fantasy filmy, také historické romány a to z období křížových výprav, páč se o tuto dobu zajímám a ctím rytířská pravidla.

Jestli jde o hudbu, tak nemám vyhrazený žánr, poslouchám od každého něco, ale asi z těchto žánrů, Techno,Trance,Disco,Dance,Pop,RnB, Hip-Hop,Rock,Metal.

Takže to by asi bylo o mně...

 

 
Komentáře (0):