Publikováno: 15.Leden 2007
v 21:00



Autor: Renyysek

komentáře (0)
Je těžké mluvit o něčem...
Je těžké mluvit o něčem co už jen při vyslovení bolí. Pak jen rozvést větu ,aby druhý pochopil co nás vlastně trápí. Říct do očí nebo napsat na papír, proč to je tak složité..Druhý si řekne nic na tom není, však také o tom nic neví. Ve světě není Empatik, který by nahlédl do naší duše a podal nám pomocnou ruku z bolesti a trápení. Často přemýšlím proč tu jsme, má to nějaký smysl?. Jen se trápíme a lámeme druhým srdce.. Trápí mě láska. Někdy tak krásná jako chuť bonbonu. Tak sladká a stejně mizivá až po ní zbude jen lechtivá nasládlá chuť po požitku, která se vypaří stejně rychle jako přišla. Stála mi za to?. Co mi po ní vlastně zbylo?.. Jen hrstka vzpomínek, které výčitkami tíží mou mysl..
Muži jsou však jako ona, drží si nás, laskají a pak vymění za jinou. Netvrdím že dívky jsou jiné, netvrdím snad že nejsou i výjimky, které jako jediné zvelebují svět. Chci jen říct že v životě jsou chvíle, kdy vám někdo chybí tak moc, že byste ho chtěli vytáhnout ze svých snů a skutečně ho objímat. Ale jak to máte udělat když realita je tvrdší a ten který ještě včera vám vyznával lásku se na vás dnes dívá s opovržením.
Člověka to donutí k zamyšlení. Nikdo neví, co se stane, po tom co udělá nějaké rozhodnutí a i kdyby věděl že je správné, nemůže říct ani vědět kolika lidem jím může ublížit.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Renyysek
Region: Hradec Králové
O mně: Jsem anděl, ale i mrcha, jsem přátelská, ale umím nenávidět, jsem extrovert, který je rád sám, věrná ale nespoutaná, romantická ale stojím na zemi, usměvavá, ale umím plakat..To všechno jsem já, záleží pouze na lidech, jak mě poznají =o)
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE