« Domů | Holka do který sem se zbláznil » | Můj vzor »

Můj vzor

Mark Hoppus

Narozený: 15. března 1972
Rodinný stav: Ženatý od 2. prosince 2000 se Skye Everly. V roce 2002 se mu narodil syn Jack
Bydliště: Carmel Mountain Ranch, San Diego, USA
Místo narození: Ridgercest, CA
Oblíbené skupiny: Descendents, Jimmy Eat World, Riverfenix. The Cure, Fenix* TX, Stone Temple Pilots, NOFX, Face To Face, Promise Ring, The Get Up Kids
Oblíbený film: Caddyshack
Domácí zvíře: Ahi, bílý jezevčík
Přezdívka ve skupině: "Fish Guts" (Rybí Střeva)
Poznávací znamení: Běhá nahý, rád šplhá na lampy

Otec: Tex
Matka: Carrie
Sourozenci: mladší sestra Anne


Mark chodil na střední školu Burroughs High School v městě Ridgecrest v Kalifornii. Markův otec se jmenuje Tex, matka Carrie a jeho mladší sestra Anne (Anne momentálně chodí s Damonem z kapely Fenix TX...). V Blink-182 zpívá a hraje na basovou kytaru a také to byl on, kdo se objevil nahý na jevišti během jejich vystoupení v pořadu MTV Castaway Countdown, kde hráli písničku "What's My Age Again?," a protože mu to nestačilo, tak se nahý také objevil v pořadu KROQ v roce 1999.
Ale to není jediné, co Mark dělá na jevišti: při koncertě v Bostonu si sebou vzal nafukovací ovci a strčil jí do zadku bubnovací paličky a to vše hodil mezi fanoušky (jak pěkné od něj...).
Naneštěstí pro všechny fanoušky z Evropy (tedy i pro nás) řekl, že nesnáší hraní na tour po Evropě, že tam jim lidi nerozumí. (toto snad ani nemá cenu komentovat...). Nicméně přes to všechno, Mark umí úžasně psát písničky: "Dammit" napsal v rekordních 5 minutách, do teď se mu to už nikdy znovu tak rychle nepodařilo. Je to o rozchodu, který se ve skutečnosti nikdy nestal, "Going Away To College" na den Sv. Valentína poté co viděl film "Can't Hardly Wait" a "Adam’s Song" byl inspirován klukem, který spáchal sebevraždu. Po poslechu téhle písničky spáchal další sebevraždu student z Kolumbie.
Mark skončil s kouřením, nemá žádné tetování, ale má v levém uchu náušnici a piercing na bradavce. Je fanoušek Disneyovek. Nemá rád chuť piva. Při jednom vystoupení se při koncertu vychcal do kríglu, ale tak aby to diváci neviděli, a pak ho nenápadně vyměnil za druhej krígl s vodou a vylil to na diváky, ti si samozřejmě mysleli, že je tam něco jinýho než voda. Je ženatý se Skye Everly (pokud máte album "The Mark, Tom And Travis Show" můžete v písničce "Going Away To College" zaslechnout jak Mark mírně obmění text a zazpívá její jméno). Má také s ní syna Jacka. Mark má na koncertech zvyk, že vždy něco napíše na reproduktor. Prostě cokoliv od "Ahoj mami!" až do "Nemám ponětí, kde vlastně jsem". Jednou napsal vzkaz Skye poté, co bojovali, kdo koho miluje víc. Napsal "Já tě miluju víc". Skye pracuje v MTV. Rád jí ovesné vločky s vodou místo mléka. Navštevoval vysokou školu v Kalifornii. Mark volno tráví na rybách a hraní na Playstationu a Nintendu 64. Má psa - bígla - Ahiho. Když není zrovna nahý, nosí Oblečení Hurley, boty Puma a sluneční brýle Black Flys. Markův hrdina byl, je a asi taky bude Homer J. Simpson. Jeho oblíbené skupiny jsou "Jimmy Eat World", "Riverfenix" a "Get Up Kids"... Mezi své oblíbené filmy řadí "Caddyshack", ale taky by Vám klidně řekl, že filmy od Walta Disneye jsou skvělé... Jeho přezdívka ve skupině je "Fish Guts" (Rybí Střeva). Momentálně bydlí v Carmel Mountain Ranch v Kalifornii.


Informace o Markově kytaře: Fender Custom Shop Precision bass and Jazz bass.

Mark řekl:

"Jestli mám přítelkyni? Ne, já ji nepotřebuji, mám přece psa."

"Myslím si, že věk je jen jedno velmi hloupé číslo."

"Všichni jenom chtějí vědět, jak velké jsou naše penisy."

"Nemám rád víno, mám rád drinky. Ani pivo nemám rád. Pivo je pro chlapy, drink pro gentlemany."

"Pro mě je sex s děvčetem závod o orgasmus... A já jsem neporazitelný."


Věděli jste o Markovi?

Jednou, když byl Mark malý kluk, odešel z domů z sám. A předtím se díval na televizní zprávy o maniakovi, který zabil mnoho lidí s svou motorkou. Náhle uslyšel zvuk motoru někde v ulici, začal křičet. Ale nic se nestalo, protože to byl pouze muž, který projížděl na motorce kolem jeho domu.

Mark bydlí ve slepé uličce jeho ulice.

Mark zbožňuje Homera Simpsona.

Markova škola v San Diegu má nejlepší zápasnický tým.

Mark má alergii na metal.

22. Července 2001 byla Markova váha 225 liber.

Než Mark s Tomem založili blink, hrál předtím ve více kapelách jako: "Pier 69", "Of All Things" , "Attic Children".

Mark si myslí, že Disneyovy kreslené seriály jsou opravdů úžasné. Takže když má volný čas, tak je sleduje.

Markova svatba trvala jen 15 minut. Mark totiž na své svatbě nosil tenisky.

Mark říká, že ho nic nemůže zmást.

Ve videoklipu písně Josie lidé házejí po Markovi opravdové jídlo.

Když má Mark volnou chvilku, tak mluví se svou ženou po mobilním telefonu. Na konci každého měsíce platí za telefon obrovské sumy.

Mark má dvě auta: Mercedes E320 a bílého Forda Expedition.

Markovo hlavní pravidlo v životě zní: "Pokud jsi udělal něco špatně, pak to prosímtě všechno naprav."

 

Materiály jsou převzaté z Centurionovi stránky http://www.blink182centurion.wz.cz/doma/doma.html

O autorovi

  • Jméno Rossy182
  • Bydliště Chrudim
Můj profil