18.Červen 2008, napsal Rumcayzz v 14:00 ... Můj deníčku..
Jsem nejlepší holka ze třídy! Všichni kluci na mě obdivně čumí! A hoky taky!!! Liduška přišla, že se mnou chce zase kamarádit, protože jsem první píchačka ze třídy a ona mě obdivuje! To je bomba!
Rozhodla jsem se, že se pochlubím a napíšu do redakce Bravíčka. Ať vidí, že jsem fakt hustá! Rozhodla jsem se, že si udělám větší slávu tím, když napíšu nejdřív o strýčkovi Jiřím a pak v druhém dopisu o Karlovi ze třídy! Dva dopisy v Bravíčku, to nemá nikdo a já bud megahustá!!!
Napsala jsem dopis a poprosila tatínka, jestli by mi opravil chyby, abych nebyla za krávu, co neumí psát. Tatínek si začal číst a najednou zezelenal. Pak zmodral, potom zčervenal a nakonec spadnul na zem a pokakal se. Maminka musela zavolat záchranku, přijeli doktoři a hodinu tatínka oživovali. Nakonec se probral a když ho nesli, podal mamince můj dopis. Maminka si ho přečetla, ale vůbec nemodrala ani nečervenala. Jen řekla, že to tušila a že fotra zmáčkne, aby jí dával půlku peněz. Pak mě pohladila po hlavě a řekla, že jsem skvělá, ale ten dopis nesmím poslat, protože by mi někdo mohl závidět. Byla jsem smutná, že nesmím napsat dopis, ale taky šťastná, že je maminka spokojená. Jsem megamegahustá!!!