15.Červenec 2008, napsal Rumcayzz v 09:43 ... Můj deníčku..
Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karel se včera ztratil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dneska nebyl ve škole a pak přijeli policajti a řekli, že Karel včera odpoledne nepřišel domů. A jestli o něm někdo něco nevíme. Začala jsem brečet a některý další holky taky.
Za půl hodiny přišli policajti znovu a odvedli si mě do ředitelny. Řekli mi, že Novotný z 8.A řekl, že ho Karel mockrát zmlátil a taky že já a Karel spolu pícháme. Řekla jsem, že Novotný lže a až se Karel vrátí, rozbije mu hubu. Policajti ale chtěli vědět, jak je to s tím pícháním. Tak jsem řekla, že nevím, o co jde, že Karel mě jenom zachraňuje abych neumřela. Policajty moc zajímalo, jak takové zachraňování vypadá a tak jsem jim o tom vyprávěla.
Policajti poslouchali, i pan ředitel poslouchal. Poslouchal fakt moc a ani si nevšiml, že mu přitom kapou sliny na kalhoty. Pak jeden policajt řekl, že Karel je pěkný vykuk a že se mnou musí sepsat protokol, protože nám sice ani jednomu nebylo patnáct let, ale i tak to není úplně v pořádku. Řekla jsem, že se plete, protože já jsem díky Karlovi a strýčkovi Jiřímu úplně v pořádku. Policajt zbledl a zeptal se, kdo je strýček Jiří. Takže jsem jim musela vyprávět o tom, jak si hrajeme se strýčkem Jiřím. Zase všichni poslouchali a pan ředitel slintal tak, že měl na kalhotách veliký mokrý flek.
Pak jeden policajt řekl, že tohle už je fakt mazec a že budeme sepisovat dva protokoly. A chtěl vědět něco o strýčkovi. Tak jsem mu řekla, jak se strýček jmenuje. Policajti zbledli a pan ředitel se pokakal. Pak jeden policajt sebral ze stolu noviny a ukázal mi je, jestli tam uvidím strýčka. Strýček byl hned na první stránce a tak jsem na strýčka ukázala. Policajti ale byli nějací divní. Jeden se držel za hlavu a říkal, že buď je v prdeli kariéra nebo morálka. Druhý někam volal a křičel do telefonu, ať sem přijedou kontráši, že tohle odmítá dělat, protože není Bruce Willis, aby se z toho pak prostřílel. Další policajt si svlékl uniformu a řekl jinému policajtovi, že tady nikdy nebyl, nic neslyšel a zabije se radši sám. Mezitím přišel zpátky pan ředitel a když ty policajty viděl, pokakal se znova.
Pak mě drželi v ředitelně celé dopoledne a npustili mě ani na oběd. Ten mi přinesl jeden z těch policajtů. A nebyl to oběd ze školní jídelny, ale přivezl mi Big Mac Menu z Mekáče! Moc jsem mu poděkovala a taky jsem se pochlubila, jak mě strýček posypal nahatou tisícovkama a já teď můžu pozvat do Mekáče celou školu. Policajti se na sebe dívali a kroutili hlavami a pan ředitel řekl, že si jde koupit Pampers, že už má ve skříni poslední čisté montérky.
Odpoledne přijely tři auta nějakých pánů a musela jsem jim znova vyprávět o mě, o strýčkovi Jiřím a taky chtěli něco o Karlovi. Ale měla jsem takový dojem, že Karel je moc nezajímá, i když se ztratil. Pak mě napadlo, že se možná ztratil i strýček Jiří. Zeptala jsem se jednoho z těch pánů a on mi odpověděl, že strýček se sice neztratil, ale až tohle praskne, tak se bude muset ztratit zatraceně rychle. Pak přijela sanitka pro pana ředitele, protože si zapálil dvě svíčky a zakapal si voskem uši a oči a volal, že o ničem neví a nechce, aby ho Bradavice zašlapala do země. Když si pan ředitel zkoušel zakapat voskem i nosní dírky, skočili po něm policajti a zavolali sanitku. Pan doktor panu řediteli oblékl takovou hustou mikinu se zašitými rukávy a někam ho odvedl.
Navečer si pro mě přišel tatínek. Policajti mu řekli, že je průser a tatínek jim řekl, že to zamázne pět litrů jako obvykle. Policajti ale tatínkovi řekli, že tohle je něco jiného než když jede úplně ožralý autem a přejede starou Rabasovou, protože ta si to stejně zaslouží. Tohle je prý moc velký průser a prý přijeli i plukovník Kalina a kapitán Zeman z Prahy. Tatínek zbledl a jako obvykle spadl na zem, takže policajti znova volali sanitku. Mezitím jeden policajt říkal druhému, aby si příště ty blbý fóry z majora Zemana nechal pro sebe.
Nakonec mě policajti dovezli domů. Maminka plakala a říkala, že to bude průser, tatínka zavřou, mě odvezou do děcáku a hlavně nebudou prachy od strýčka na chlast a cigára.