O mně
Jméno: Sandra.a
Domov: Semily
O mně: AhOjQy,nEcHcU sEm PíSaT nĚcO cO nEnÍ pRaVdA ... TkŽe,PiŠtE - PoZnÁte 3›
Koukni na profil
Kategorie
Poslední články
Archív
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  22.Červen 2007  
 
 
Co je Emo?

EMO

Emocionální punk rock. Emo je široký pojem, který se vztahuje namnoho odlišných druhů hudby. Punk ovlivněný emem není často nic jiného,než melodický, upřímný, emocionální punkrock. Ten často nemá žádnéspojení s původním emem, který je charakterizován dlouhými táhlýmisongy s vokálním kontrastem mezi konvenčním zpěvem, lehkým šeptem,štěkavým řevem a pláčem nebo vzlykáním. Očistné osvobození emocí, kteréje extrémně mocné a dráždivé.
Příklady českých kapel : Ravelin 7, Thema 11, Sunshine, Amity, Albion

emo

EMO KIDS

Emo Kids se dají identifikovat velmi lehce...všechny jsou smutné acítí se jako by je celý svět nenáviděl. Emo child má ale i sklonporozumět co se honí hlavou ostatním emo kids...

emo kids

Emo Boys

Emo Boys jsou kluci, kteří nechtějí následovat myšlenky středního proudu naší společnosti.

Emo Boys se oblíkaj do těsných kalhot a triček. Malujou si černý linky a mají hustý vlasy, které jim visí do obličeje.

Ačkoliv si hodně lidí myslí, že Emo boys jsou slaboši, co jenombrečí a pořezávaj si zápěstí,tak se velmi mýlí!!! Emo boys jsou klucikteří se nestydí za svoje emoce protože společnost si myslí, že klucinebrečí a vždy jsou silní. Proč se lidi vyhýbaj emo stylu?

Emo boys jsou velmi speciální a rozhodně ti nejsladší a nejkrásnějšítypy kluků, který můžete potkat!!! Vyjadřují se skrz umění a hudbu amluví velmi lyricky. Emo boys poslouchaj například Silverstein, brighteyes, hellogoodbye, the used, My Chemical Romance, hawthorne neights,sugarcult.

emo boy

Emo Girls

Emo Girl je dívka, která se oblíká v emo stylu, má emo(cionální) osobnost a poslouchá emo hudbu - stručně řečeno

Emo girls se vodí rády za ruce s ostatníma emo girls a emo boys,jsou většinu času smutný, nesmějou se moc často a jako emo boys se vámnechtějí dívat do očí.

Emo Girl má velmi tmavé vlasy střižené buď někde kolem ramen nebo doklasického emo sestřihu, který je krátký, vzadu špičatý s prudkouofinou. Jejich vlasy sou velmi tmavě hnědé nebo černé, v hodněpřípadech velmi světle blond - a zkrátka každá délka střihu je správnáakorát musí být stále část obličeje zakrývána a to proto, že emo girlsmají sklon být plaché, záhadné a nechtějí tolik ukazovat obličej.Obvykle mají hodně tmavě namalované oči.

Hodně emo girls jsou vegetariánkami nebo vegankami. Ačkoliv se hodněz nich oblíká jen v emostylu, je hodně emo girls smutných, pláče, píšoubásně a mají sklon si řezat zápěstí. Všechno tohle schovávají nošenímřetězů a náramků veselých barev.

Jejich oblečení spočívá v těsných džínách, obrácených a tmavěbarevných tričkách někdy doplněný šálou. Obvykle mají pár piercingů anosí hodně barevných doplňků. Některé dívky nosí hranaté brýle, jinéne. Ale co emo girls skutečně nemají rády je,když si je pletete s goth.Emo a goth jsou velmi rozdílné tak prosím nedělejte tuhle chybu!

Na první pohled vypadaj emo girls smutně a zcela ztraceně a stejnějako emo boys chodí obvykle s hlavou dolů a nikomu se nedívaj do očí.Jinak emo girls milujou když se k sobě emo boys mají .....

emo girl

Paaa vase WebMiss

Vložil Sandra.a @ 19:09  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu