03.Říjen 2008

Erasmus, aneb studenti sobě

Kdyby mi ten čtvrtek někdo vykládal, že se dostanu na kolej až ve 4 ráno a že to bude akce, na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat, asi bych se mu vysmál do vočiček .

Když vynechám tu celkem nudnou pasáž z Tágo lágo možná mágo baru, na Karlovo náměstí, co já vim , kde nás bavil docela namolovanej chlápek, kterej všechno srážel a budu se soustředit na to co přišlo potom, patrně tady budem hodně dlouho, ale tak nevadí .

Z onoho báru jsme se přesunuli kamsi, prý podle Maliny 600 metrů, ale mě ten most, nábřeží a cesta přes nějaký náměstí, přišla jako tak 6 kilometrů, ale nevadí. Na tušim, že to bylo Palachovo náměstí, jsme potkali nějaký slečny, který detailně neznáme, jelikož na nás jenom volali, ať dem s nima... No my na holky vůbec nejsme , takže jsme prostě došli do tý domluvený hospody . Jo je pravda, že jsme ještě u jakýsi výlohy od čínský restaurace klepali na partičku holek, ale to neni asi tak důležitý.

Kámen úrazu nastal až v tý hospodě, bohužel nevim jak se jmenovala, protože...přemejšlim nad rozumným důvodem, ale prostě nevim. Poseděli a probrali takový ty klučičí věci, no a při odchodu jsme se chytře zeptali, zdůrazňuju že to nejspíš byla chyba večera , šéfa, kde to tady jako žije do rána. Šéfík se zamyslel...: "Jo jo, U Vyschlý dásně..., tam jsem byl včera docela dlouho, až mi asi nemají rádi"

No tak teda dík.. 40 metů a hned za rohem . Bohužel jsem tam už nikdy nedorazili . Cestou asi na 25 metru jsme potkali bar a v tom baru...  kruci to je jako pohádka... No prostě tam měla Karlovka seznamovací večírek Erasmu. No a jelikož jako studenti velice znalí, víme, že Erasmus + Karlovka = holky = hodně holek a to se celý ještě rovná hodně holek a ještě k tomu i z ciziny.

Párty se skvěle rozjížděla, jelikož Míra (mimochodem ženící se 11.10.08, tímto mu blahoželám),  je ohromnej člověk, kterej se umí taky docela nevázaně a nezávazně seznamovat . Nevim jak to dělá, ale nebylo o děvčata nouze. Takže jsme za ten večer poznali Slovenku mluvící slovensky, Češku mluvící česky, Finku mluvící překvapivě finsky, Němku mluvící překvapivě česky . Malina si náramně pokecal a dokonce bydlí tam někde co on. Takže jsme konstatovali, že ta němčina a základy angličtiny nám fakt k něčemu byly. Docela sem si s Deniskou (to je ta sličná češka) perfektně zapařili. Je velice pohybově nadaná fakt ;) Blbý je akorát že nám DJ nezahrál Míšu Davida, ale tak to už je v celku jedno .

No a cestou domů opět exceloval Míra, když na Palachovo oslovil neznámou slečnu, aby se s náma vyfotila . Bohužel měla jinou cestu na noční tram než mi takže, nevíme, asi nevím ani jméno , ale máme fotku. No a z Karláku sem si dal pěkně ještě sprint vedle mojí noční tramky až na Lazarskou. Docela dálka. Kdyby jsem býval veděl, že tam bude 10 minut stát tak jsem opravdu neběžel.

No a teďka dobrou noc, protože spát 3 hodiny a pak jít do školy na jednu blbou přednášku, která stejně k ničemu nebyla, je fakt i na mě moc

Komentáře (2):

Satanek66 říká...

no je pravda, že vylej 2 piva za celej večer a ještě k tomu cizí :-D se hned tak taky nevidím, ale myslim, že si to vynahradíme jindy :-d

04.10.2008 11:12:08
Malina říká...

Ať žijou bloňdatý Němky a Finky a neplánovaný akce!
A Lukáši máš u mě dvě nedopitý piva! To víte před Němkou jsem tak vehementně mával rukama, načež přišel Satánek. Nastavil kelímek s mokem a já mu ho nemilosrdně vylil. :)

04.10.2008 06:54:53

Přidej komentář

<< Domů