14.Červenec 2008

Prázdniny online

No pravda je asi taková, že začátek prázdnin se mi zrovna dvakrát nevyved ale tak to prostě někdy v životě chodí... Další fakt je ten, že si asopň můžu zasejc trošku ten život plánovat podle svýho a vracet se z velikých akcí až někdy ráno nebo se taky vracet až za dva dny . Ono totiž slavit ve vsi 80. výročí založení sboru dobrovolných hasičů není jenom tak. Počasí vcelku vyšlo, odpolednem nás provázel velkej borec Jirka Pelnář z rádia FM Plus (tímto zdravím  a za super odvedenej výkon a děkuju za nás hasiče za tu písničku v neděli v rádiu ). Takže den super a večer ještě lepší. To že chvíli pršelo, nám opravdu nevadilo, páč pivo se dá pít za každýho počasí .

Nicméně druhej den stál za to ještě asi tak o 100% líp. Pravda je, vrátit se v 5 ráno a v 9 zas už normálně fungovat a uklízet tu spoušť co sem měl 100 metrů od baráku neni zrovna med, ale pivo, harmonika a snídaňová klobása to svým spůsobem předčilo . Takže suma sumáru 11.00 hospoda, pivo, topinky, zpívání, potom kafe u velitele, zase pivo, kafe, zpívání, zase hospoda, návštěva našeho dobrého známého pana "Trkala", kafe, medovina, cesta, zpátky návštěva, slivovice (domácí), kafe unás, topinky u souseda. Všechno tohle rovná se návrat domů v 00.15 .

Musim podotknou, že sem teďka vopravdu unavenej takže si dám oběd a pudu se seznámit velice důkladně s mojí postelí.

Jo a to že byla nějaká Klatovská pouť mě vůbec nevadí, páč sem si ten kolotoč u nás doma udělal sám . Chvilku sem si připadal jako na centrifuze

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů