30.Červen 2008

Tfuj tang tčong..

Jak již naznačuje název tohoto článku (opravdu nevím, zdali je to správně čínsky) navštívili jsme já a dva moji kolegové čínskou restauraci.. Každopádně to byla velkolepá akce, která neměla již od prvního kroku ze dveří koleje chybu.

Když jsme tak zvědavě koukali na obrázky venku před restaurací, vypadalo vše normálně. Pravda je asi taková, že vevnitř nás uvítala (spíš teda blbě čučela) čísnká domovnice. Přinesla lístky, kde byly ale naprosto odlišná jídla (je třeba podotknout že bez obrázků a za jednou takovou cenu než venku ).

Nicméně jsme si dali český pivo a nějaký ty čínský patvary, ke kterým sme dostali až na Jindru rejži. Jindra si dal kuřecí nudle a hranolky. No je to megdonalďák . Sličná domovnice  přinesla prázdný talíře a nějaký to topítko, načež jsme opravdu zatím neveděli na co to bude. Záhy jsme pochopili, jelikož donesla i vytoužené jídlo. Moc šikovná asi nebyla a jako servírka v český restaračce by se asi neuživila, protože se jí málem povedlo kolegovi nasypat rejži do klína . Je pravda, že to jídlo až na tu rejži, na který neni prakticky co skazit,  na první pohled nevypadalo, na první ochutnání ani nechutnalo , ale pak se to dalo i pozdřít . Největší sranda byla dát si rejži, která se lepila na tu keramickou prdinaběračku na talíř a zamíchat jí s nějakým zeleninovým pálivým blivajzem, kterej sem si tam ochotně dal asi třikrát .

No večeři sme ve zdraví přežili a na závěr nám sličná domovnice přinesla super účet a višňový saké na účet podniku. Aby sme si rozuměli jo, tak toho saké bylo asi tak jako když vám sestřička nabere krev na testy...

Suma sumárum 76 minut a 2 kila do číny  Konišou vá

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů