KOnÍCi jEdinÝ ♥♥   03.Červen 2008


Čaukyty, no tak mimo školy a flákání se taky jezdim na koních.Asi už od 9 let a pořád mě to ještě baví. Chodím jezdit do dvou stájí a někdy ještě helfnu v jedný ale to jenom občas. No a to by ste nevěřily co rodiče kvůli tomu nadělaj a) nechtěj mi koupit koně, b) tvrděj že je to drahý, a pořád hledaj chyby tam kde nejsou.Ale na koně chodim at si řikaj co chtěj, bohužel někdy mi to překazej tim že musim hlídat synovce: Oliver (5), Bárny (2). Je to príšerná věc!!!
Chodím tam se svojí kámoškou Sofinkou, pokaždý jezdíme spolu a to je bomba!
Bohužel občas je na koních oběví zjevení v lidský podobě a my to tam musíme trpět, neřikám že s ním není sranda, ale dokáže pořádně na štvat!! Např. : Já si řikám proč ten kůň nejde a Láďa mího milovanýho koníka na kterim sem seděla držel za ocas!!! Nebo do mího milovanýho koníka který se jmenuje Lady: šťochá, cpe jí různý předměty do pusy a podobně!! Ale musim uznat že je opravdu o zábavu podtaráno!!
Asi před 3 tejdnama sem spadla nebylo to poprvý ale asi po pátý, tekže sem to v poho rozdejchala!! Ale docela to bolelo. A to nemluvim o tom že sem ten samý den spadla ještě jednou!!
No ale bez toho všeho by to prostě nešlo, já to miiiluuujuuTak se všichni mějte bájově pápík!! napsal/a: Sch.Soni.nicka 17:22 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář