My scHOOl ☺   03.Červen 2008


Ahojky chodím do schoolky U Santošky 1. Nedá se popsat slovy ani se o tom snad nedá řikat že je to škola no ale tak to je vedlejší, škola by tak nevadila ale ty uči tam to je k nerozdejchání!:
Třeba Pusinka: (to je naše účanda na fyziku) celou hodinu, tu pusu prostě nezavře a řiká nám pusinky ale do kola do kolečka!!! Já měla na pololetí dostat 4 ale ono jí jeblo a dala mi 2, no tak né žebych protestovala ale uznejte že je to trochu divný!!
Další: Blažková: naše třídní, bohužel jí musíme trpět i na češtinu a na rodinkukaždýho buzeruje kvůli třídnici ale dneska na to zapoměla ona, ale nic se kupodivu nestalo. Dokola nám opakuje že sme nejhorší třída na škole a že se zanás každej den musí stydět, ale to není pravda znám horší (mnohem)!
Ale tak to není všechno, dál: Vyhnánková: (tu máme na Ajinu), ale ta mě deptá ze všech nejvííc celou třídu chválí jak je šikovná co všechno umí a na mě má ale dost ohavný keci!to já sem ta nejhorší z celý třdy, nic neumïm, neučim se, no a podobný další kraviny. Ona má naší třídu rozdělenou na 2 poloviny do tý 1 patrím já a pár jedinců a do tý druhý zbytek užasný třídy!!Jednou mě tak vytočila že sem jí zlomila tužku kterou mi pučila!!
Nesmim zapomenout na Buřtíka: (účanda na matiku) až nadměrně obézní ani do dveří se nevejde musí chodi bokem aby se proháhla. Nedávno na mě vyjela že se na ní prej nesmim dívat s nafouklym vobličejem, no tak sem se na ní takhle dívala celou hodinu, nakonec vznešeně pravila že prej sem princezna já myslela že se neudržim!!!
Bohužel příběhy učitelů a žáků z naší školy nekončí!!
Tak se mějte bájo papík!! napsal/a: Sch.Soni.nicka 17:20 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář