O vsem, bez cenzury.
20.Květen 2008
Schvalovani fotek moderatory libimseti.cz? K nicemu.
Predpokladam, ze to nejsem jenom ja, komu vadi cely schvalovaci proces, kterym musi projit kazda fotka pristavajici na tomhle serveru... Mel jsem dojem, ze v pozadi muze byt nejaky pravni hacek, ale nepodarilo se mi zadny objevit. Pozadal jsem emailem o vyjadreni lidi stojici za provozem serveru libimseti.cz a dostalo se mi vagni odpovedi hodne negramotneho zaka specialni skoly, ktera ani neodpovidala na polozenou otazku "Proc schvalovat fotky?".
Pokud udelame maly pruzkum servery podobnymi libimseti.cz, jako treba Facebook, nebo MySpace, tak jednoduse objevime, ze zadny schvalovaci proces neexistuje a kazdy si muze volne uploadovat cokoli se mu zachce. Argument, ze se na strankach muze vyskytnout neco mravne ne zcela v poradku by zde byl take zcela neopravneny, protoze pod kazdou fotkou u obou zminenych serveru najdete tlacitko 'Nahlasit nevhodny obsah'. A je to, obsah se hlida sam.
S celym schvalovanim mam jeden velky problem - a to je soukromi. Chtel bych si vytvorit privatni slozku s obsahem dle meho vyberu, kde bych si zamknul par fotek pro kamarady, ale nemuzu to udelat! Predstava uslintaneho moderatora muzskeho pohlavi, ktery "schvaluje" moje fotky nekolik hodin me prijde dost nechutna a rad bych ziskal odezvu od vedeni serveru libimseti.cz ve ktere me presvedci, ze se mylim a o moje soukromi je u soukromych fotek opravdu postarano.
Jake na to mate nazory vy?
autor Schapp | 03:04 | komentáře (6)

komentáře (6)

« Domů | Přidej komentář

  1. Pajcus | 20.05.2008 11:02:00 |

    Aby se proces schvalování hlavních fotek urychlil, doporučuji přečíst tento článek:
    http://web.libimseti.cz/Pajcus/hlavni-fotka---jak-na-ni_530901.html

  2. K.kirke | 20.05.2008 10:48:07 |

    schvalování fotek jako takový mi zas až tak neva. štve mě spíš to, jak dloooouho kolikrát člověk čeká na blbý schválení. A že tomu kdo tam dal fotky pozdějc než já to schválí dřív než mě. Jo a taky mě štvou profilový fotky asi milionkrát ji po mně chtěli "otočit" ale byla v pohodě, protože je to focený "našikmo" takže se na to dá koukat svisle i rovno a nechtěli mě ju uznat. kokoti fakt!

  3. danielka.163 | 20.05.2008 10:40:37 |

    No, to je přesné, já jsem měla fotku se spolužačkou. Bylo mi řečeno, že pokud ji chci profilovou, mám se ozn. šipkou - udělala jsem to (červeně - veliké) a stejně zase hovno. Tak na co to je?!

  4. Pajcus | 20.05.2008 09:55:22 |

    Administrace fotek má rozhodně své opodstatnění – funguje na většině profilových serverů. Příkladů, které by mohly domonstrovat to, jak vypadjí servery, kde schvalovací proces neprobíhá moc není, ale některé tu byly - jejich existence ale nebyla moc dlouhá, protože tyto servery tím, že tam byl nekontrolovaný přísun jakýchkoli fotek, se staly nepřehledné a navíc začly porušovat zákon.
    Je třeba si uvědomit, že disciplína v nahrávání fotek je to, co dělá server jedným z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších sociálních serverů!

  5. Brandis | 20.05.2008 08:25:01 |

    Pryc se schvalovanim fotek!!!zbytecny zdrzovani a omezovani, proc to nejde jednoduse?navic, uz sem u nekolika fotek(a to i hlavnich) narazil na veci co by se meli cenzurovat. U hlavnich fotek si myslim ze by stalo za uvazenou, cenzurovat jakou fotku dovolit a jakou ne. ja osobne sem treba vzdycky docela namichnutej kdyz ma nekdo jako profilovou fotku zaber na svuj oblicej z deseti cm a tak podobne. To si myslim ze sou fotky ktere by se nemeli schvalovat a to ciste jen pro lepsi "hlasovani" a vubec...to je muj nazor...

  6. jitulinka10 | 20.05.2008 08:17:39 |

    Máš pavdu, a ještě ke všemu na schlání fotek musíme čekat někdy 14 dní. Tak jako já, když jsem si zakládala album asi z 28 fotkami.A docela by me zajímalo, proč, a proč se musí vlastně schvalovat??

O autorovi
Autor blogu
Autor: Schapp
Region: Praha 2
O mně: Schapp is whistling that old melody..
Můj profil
Archiv
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE