Bitva o hrad dohrána! Carcassonne obsazeno! Vhůru k Activity 2 :). I tak by se dal nazvat začátek tohohle "bojovného" týdne. Fajný šmrnc na mozkové závity mi kápnul v pravý okamžik, to když má věčná rivalka Mademoiselle Chat se už už dotahovala na mé "výsostné" postavení na čele závodu o sýrové activity :) (modří už vědí). Leč marně, a tak jsem měl možnost honosit se titulem Pan Velký Kakasón. V domnění, že jsem totálním mistrem všeho, jsem si podovolil zakoupit hned všechny čtyři rozšíření naší báječné hry, a tak jsem vykrvácel chechtáky na víkend, ale co. Bitva o celý sklad sýrových mňamek může pokračovat a nabýt tak nebývalých rozměrů. Těšte se družiníci zeleného ementálu na krvelačnou řež :).
Ve středu jsem si po téměř 14 dnech odskočil zapotit své sportem udržované tělo na trenál a o víkendu se to doufám projeví, neboť budu hájit čest všech C-Boyzzz v bitvě o regionální přežití. Sotva jsem to uběhal...no už nejsem nejmladší a lenost hlavně v Praze nabírá u mé osůbky nehorázných rozměrů. Leč to ještě jde a skončil jsem fyzicky určo líp, než třeba "hrdinové" filmu 28 dní poté. Solidní krváček na dobrou noc. Kdo má rád sladké v kombinaci se zvedajícím se žaludkem z naturalistických záběrů, vřele doporučuji.
A kdo má rád čerstvě natočené G a nemyslím tím objekt na kroužící ženské pánvi, ten ať ihned vyrazí k Hroňkům do Střešek. Pivečko má správný říz, fakt ňamina. Hnedka budu mít kam zajít po práci na urovnání si všech nových myšlenek v paličce...a nebojte se, tentokrát nechám tekutý mok nad sebou vyhrát. být poražen plnohodnotným vitaminem B přec není žádná ostuda napsal/a: Shatoo 16:32 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář