Tigers Cheerleaders Brno   05.Březen 2009


Včera se konal ples pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v brněnské Boby laser show hall. Bylo to tam moc krásné, tahle hala je ostatně vždycky moc krásná, spousta mladých lidí, vystupujících tanečníků a mezi nimi nechyběly Tigers cheerleaders - doteď jediný tým, který v Brně dělá opravdový cheerleading. A protože je moje maličkost shodou náhody trenérkou tohoto týmu, rozhodla jsem se vám dneska o něm tady něco málo napsat.

Možná si někdo z vás pamatuje Cheerleaders Brno Alligators, to byly počátky cheeru v Brně, kde jsem mimochodem i já začínala. Tento tým však již neexistuje. Ještě v době jeho částečného rozpadu, vloni na jaře, jame se rozhodli založit tým nový, nezávislý na nějakém jiném sportu. Podařilo se a vznikla skupina Tigers Cheerleaders Brno. Od té doby bojujeme jak se dá, máme za sebou několik myslím velmi úspěšných vystoupení, našimi hlavními nepřáteli jsou nemoci a maturity, kvůli nimž se potýkáme momentálně s nedostatkem členů.

Možná vás to překvapí, ale cheerleading dělají i muži :-) I v našem týmu jsme jich pár měli, ale bylo to pro ně asi moc těžké a navíc ty maturity a tak, prostě to vzdali.. takže teď hledáme nové členky a kdyby se našel nějaký zájemce z řad mužů, také mu rádi dáme šanci ;-)

Pro další informace koukněte na www.CHEERLEADER.cz, napište nám třeba něco do fóra, nebo v případě zájmu o členství třeba i na mail coach@cheerleader.cz.. napsal/a: Silva_coach 17:06 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář