O mně

11.Únor 2007

Já prostě... Vašik Koplík.. Co o mě.. No jsem takový jaký jsem.
Asi tu napíšu ze srandy pár kravin...

Chodím na.. Ani nevim jak se ta naše škola menuje.. Byla to Kožařská, pak Technologická a teď je to snad ňáká Polytechnická COP. Je to těžká škola, furt se musím učit.. Zrovna předminulý měsíc sem se podíval do sešitu...

Moji nejlepší kámoši jsou Kafé, Peet, Venca a... No kafé ne, on je hrozný debil... A taky kromě Peeta, to je taky ucho! a Venca, no to je taky špina největší.. Ale krom nich jsou všeci super!

Mám.. no, 16 roků, ale za 6 měsíců si nevzpomenu na to to číslo změnit, takže až bude za 6 měsíců, bude budnoucnost přítomností, a do minulosti už se vracet nemůžu, tak budu mít 17, ale až bude vzdálenější budoucnost přítomností, tj. že už bude dnešní budocnost přítomností v minulosti, tak budu mít 18..

Tak co rád dělám... Rád mučím morčata! Né, sranda, nemučím morčata
:-D............. jenom.. křečky.... a psa..... a jednu spolužačku.... No , změňme téma

Co nemám rád.. Nemám rád lidskou blbost.. Né, to bych byl asi dost sebekritický.. Nemám rád semínka v melounu a Marinu Kapliovou.

Mám rád koblihy.

Hihihi

Koblihi.

Víc koblih!

Chci víc koblih!!

Víc! Víc! Až budu mít nejvíc!!!

CHCI VŠECHNY KOBLIHY SVĚTA!!!!! no.... a.. za chvílu mi končí vycházky.......

Měl bych tu napsat aspoň něco normálního...tak jo-
Jdu koupit Koblihi.

Taky mám rád sebe. A svoji krásu. A svůj šarm. A svoji postavu. A svoji nadřazenost!

A nesnáším egoisty..

Tolik o mě... ale až na tyhle výkyvy jsem docela v pohodě....a taky.... až na ty záchvaty zuřivosti.. a na... ty pocity někoho zabít.. jo, ty pocity mívám často! Počkejte, brácha mě při psaní otravuje............ Už neotravuje...... a nebude otravovat........(ale měl kuráž.......)

Ais tak...

:))
napsal/a: Skettik9 23:51 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář