to, co se má stát... | Každý den je něčím zvláštní

15.Leden 2008

se stejně jednou stane...věříte v osud?? já jo. a myslím, že každý máme předurčený svůj cíl, ale vždycky k němu vedou dvě cesty. Jedna horší a jedna lepší. a je jen na nás, kterou cestou se dáme...A já si asi pořád volím tu horší cestu..ale Markétka mi slíbila, že jednou bude líp. a já tomu chci věřit. a nějaká žlutá potvora mě nerozhodí;-) v tento okamžik vím, že existuje zhruba 6 lidí, bez kterých bych nemohla dýchat (pokud teda nepočítám svoji rodinu) a za vás jsem strašně ráda..vy mě držíte nad hladinou,s váma se směju a s váma brečím..a jen dva človíčci z nich jsou mi úplně nejblíž. jeden to ví a ví taky co ve mě má..a co všechno bych pro něj byla schopna udělat, že jsem tu vždycky pro něj, a jen mě mrzí, že tohle přišlo až teď, že jsme spolu sice komunikovaly, ale až teď je to takový jaký je. a jestli je slovem nejlepší přítel člověk, který o mě ví vše, ví co prožívám a drží mě nad vodou, tak i já mám nejlepšího přítele;-* ty moc dobře víš..prostě..a ten druhý? tam je to složitý..ani já tomu nějak moc nerozumím..snad jednou pochopím:-(a snad to bude brzo..a ať to dopadne jakkoliv, tak ti jednu věc neupřu..dokážeš se člověku vpálit do kůže a už tam vždycky zůstaneš..hrozně rychle jsi přišel do mého života a nechci abys odešel..jestli slova, která jsou psaná od srdce a upřímně a odhalují moje city,se považují za vyznání. tak se vyznávám...možná to vypadá směšně, dětinsky nebo nevím jak. ale píšu to, co bych ještě v září nedovedla..píšu to, co jsem myslela, že už snad ani nikdy nenapíšu..píšu, že je tu opět někdo, o kom se mi často zdá, na koho musím furt myslet,..ale tak proč je to tak jak to je??hm??Kdo ví?? možná TY..snad alespoň ty...

ajejejej ( Markétko, díky za obohacený slovník;-))..zase nějaká špatná nálada?? nebo dobrá??

 
autor Smileky v 22:56, |

Komentáře (9):

V 19.01.2008 14:55:28 Smileky říká:
Ale spoň k něčemu jsem dobrá...učit slova..
V 18.01.2008 21:29:39 Kubík říká:
to fňuk bylo jen tak prostě...jsi mě to naučila říkat:)muck:)
No šikovná a chytrá?? wau teda;-) to nad tím budu muset přemýšlet estli to tak je;-)a ty mi neopdovíííídááááš..na co to nefňuk? Hm?? jj vím..a i kdyby nevěděla tak je ti nemůžu přikazovat abys mě nezanedbával;-)muck Kubíku;-)
V 17.01.2008 22:53:34 Kubík říká:
to jsem rád že jsi to pochopila:)ji šikovná a chytrá holka to je jasný:)hmm doufám že mi ty všechny věci co jsi vymyslela prozradíš:)no jo no zanedbávám,ale víš proč že jo a to je hlavní:)
však já to pochopila.ale moc nevím na co to fňuk je?hm??;-) vymyslela jsem spoustu věcí od té doby co jsme si nepsali:-( pěkně mě zanedbáváš:-( ale chápu;-)
V 16.01.2008 22:48:45 Kubík říká:
Vendulko já myslel to nefňuk..jako že víš jak to myslím:)už jsi vymyslela něco new?hmm:)pak mi to povíš:)jo?
V 16.01.2008 19:35:19 Smileky říká:
Kubíku, nee jak to myslíš??;-) povídej??:-*
V 16.01.2008 14:12:14 Kubík říká:
Moc pěkně tu píšeš Vendulko:)jsi šikulka:)muck a nefňuk:)víš jak to myslím že?:)
No závidím ti, že to takhle dokážeš říct, protože v mém případě jsem se kvůli jedné slečně vzdal oboru, který jsem chtěl studovat (prostě jsem přestoupil na ten její), vzdal se jedné práce (protože bych musel opustit místo bydliště) a hezký na tom je že o tom nemá ani tušení