Vzpomínám na ty chvíle prožitý.. | O vás a hlavně pro vás

18.Únor 2008
vzpomínám tenkrát to nebylo vůbec složitý. Vzpomínám, jak jsem tě viděla poprvé, proř zrovna já cítím, to co ty už ne??:-( proč už to není takový jako dřív??:-( Chybíš mi. jako super člobrda..Chci vrátit se zpátky a začít znova..Chci aby jsi přišel a řekl, nejsi ty spolužačka mé sestry? Chci aby jsi přišel a řekl: Ahoj maturantko..To bylo krásný..Nemůžu za to. že jsi prostě NĚKDO a přirostl jsi mému srdíčku víc..Ale stalo se..Nelituju ničeho co se stalo nebo nestalo. Jen lituju toho, že se mi teď vzdaluješ..Já necu:-( Jedno velkýý fňuuuk pro TEBE...Jsi skvělý človíček a mám tě moc ráda ( sice ne tak jak moje numero uno a pohádkovou postavičku ;-) ale stejně)...Proč se teĎ bojím ti i napsat?Proč nevím co ti psát, proč je mi ti blbý poslat pusu i když ji posílám kde komu...PROČ PROČ PROČ..:-( chci to vrátit abychom byli zase KAMARÁDI, myslíš že to půjde,hm??Nebo za to nestojím??neboj pro tebe už jsem neškodná- víš jak únor je únor...
 
autor Smileky v 17:39, |

Komentáře (2):

V 19.02.2008 14:22:22 Smileky říká:
:-( tak se mi směj:-( fňuk teda..tě vidím jednou za takovou dobu a rýma jak trám..Jo Kubíku jeden, víš, že mi dlužíš pohádku??nono??nezpomenu;-)
V 19.02.2008 13:45:32 Kubík říká:
Však ty víš že mi můžeš napsat vždy a vše:)vžycky kamarádi..jsi střeštidlo a to se mi strašně líbí..:)rád se směju a ty mě rozesmíváš furt..teda pokuď nemáš rýmu:D:)haha..