13:30

Můj milovaný deníčku


Maminka mi když sem byla malá říkala, že až jednou budu velká, tak si budem spolu povídat, jako žena se ženou. Myslíš že už jsem dost velká? Asi ne viď? Ale mě už to nebaví čekat až budu velká, jak chci být velký hned teď.

Co mám udělat, abych už nebyla malá? S klukem už sem parkrát mluvila, na diskotece sem taky byla už sem se i líbala, byla sem za školou, alkohol už taky znám, s klukem už sem chodila, s holkou taky, sex už sem měla, za školou už sem byla taky hodněkrát... tak? Jasny... já už to vím proč nejsem velká holka. To bude tím, že ještě pořád spím s plyšovým medvidkem a ještě sem nezkusila trávu.

Asi půjdu za maminkou, řeknu jí co všechno sem už udělala proto, abych už patřila mezi dospěláky. Třeba mi řekne co dělám špatně. Vždyť přece vždycky chtěla abych se jí svěřovala. Jdu na to.

16:05

Proč mi maminka zabavila mobil, odpojila internet, vzala televizi, roztrhala všechny milostny dopisy, zrušila kapesný a dala domácí vězení. Já to nechápu Tatínek říká, že nejsem jeho dcera a že v klášteře mi bude dobře. Proč? Já vím stydí se za mě. Myslel si, že už sem velká holka a teď zjistil, že se nikdy nestanu dospělou. Možná kdybych místo tý trávy dala perník, tak by se to nestalo.

Jsem tak hloupá. napsal/a: Sraminka 16:13 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Lukas 01.12.2013 02:29:58

Jsi blbá, nemáš z toho rozum.