Ahojky

Proč se takhle chováš??? Proč mi lžeš???
Z celého srdce ti naslouchám, snažím se pochopit tvoje jednání ale nejde mi to. A když tě požádám aby jsi mi odpověděl na otázky tak si naštvaný a nic neříkáš, proč?? Už spolu nejsme ale to neznamená, že spolu nemůžeme vycházet jako kamarádi. Chtěla bych tě za kamaráda ale nejde to. Kamarádi si nelžou a ty mi pořád llžeš. Kamarádi se občas staví a popovídají si třeba o tom jak se mají, co dělali,co budou dělat atd....... Ale když ti napíšu stav se, tak mi napíšeš ,,proč?'' No proč asi protože jsem tě dlouho neviděla a chtěla bych pokecat. Nicméně se na mě vždycky vykašleš a mě už to nebaví. Já nejsem taky svatá vím jaká jsem ale aspon se snažím i když asi o něco co je pro tebe náročné splnit.
Víš měla jsem smutnou představu o tom jak se změníš (k lepšímu) ale jsi pořád stejný. Taky už vím, že je zbytečné ti něco psát protože si protivný a nemáš zájem. Tak tohle kamarádi nedělají a jak ty na mě tak já na tebe. Nebudu ti už psát a ani se pokoušet o přátelství.
Ale neříkej že jsem tvoje ,,kamarádka'' nevíš o mě nic a já o tobě taky ne. My přátelé nejsme. Možná tak jen známí ale to taky nevím.
Myslíte snad někdom, že když člověka vidítě jednou za měsíc a pozdravíte ho, že je to váš kamarád? Myslím, že ne.

Tohle je poslední co o tobě píšu už je to dost trapné já sama si to připouštím ale není o o nic trapnější něž tvé jednaní. Snad si to přečteš.

Díky a Ahoj napsal/a: Starleta 13:00 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář