30.Květen 2008

1)Líbání Lehoučkými dotyky

Tento druh polibku má za úkol vydráždit partnera či partnerku a u některých osob může vyvolat příjemné mrazení. Takže jak na něj? Co nejjemněji se dotkněte partnerových úst a poté po nich přejíždějte tak něžně, jako byste jeho rty hladili peříčkem. Přitom naklánějte hlavu ze strany na stranu. Můžete po chvíli místo rtů použít špičku jazyka a poté jeho navlhčené rty jemně pofoukat. Uvidíte, že to vašeho partnera či partnerku nenechá chladné. Přidejte do práce i ruce, zlehoučka po rtech přejíždějte prstem, pokud bude reagovat pozitivně, můžete spodní ret lehce uchopit mezi prsty, přitáhnout ho ke svým ústům a vložit do úst. Můžete přitom partnera i lehce štípnout, tento možná trošku agresivní polibek vzruší zejména muže.

 2)Dýchání z úst do úst

Spojte se s partnerem tak, aby se vaše rty dotýkaly po celém obvodu polibku, a poté začněte pomalu vysávat vzduch z partnerových plic. K tomuto polibku je nutná vzájemná spolupráce, takže musíte vysvětlit, jaké máte úmysly. V určitém okamžiku si vyměňte pozice a nechte naopak partnera, aby vysál vzduch z vašich plic. Toto líbání vyžaduje velké soustředění a synchronizaci, ale pokud se povede, bude patřit k těm nejerotičtějším praktikám.

 3)Líbání rty i zoubky

Něžně se dotkněte partnera pod ouškem a pomalu mu sjíždějte po krku a jemně stiskněte zuby jeho kůži. Možná se vám toto líbání zdá lehce agresivní, ale pokud budete dost jemní, určitě u partnera zvýšíte hladinu endorfinu v těle. Když vás vaše přítelkyně takto líbá, znamená to, že se vás nehodlá vzdát.

 4)Francouzké polibky

Vklouzněte jazykem mezi partnerovy rty. Dotkněte se jeho jazyku a pohybujte s ním dovnitř a ven. Tento druh polibku je neskutečně vzrušující a hra jazyků je prostě neuvěřitelně sexy. Jazykem se můžete dotýkat vnitřní strany tváří nebo horního patra. Také můžete jemně hladit zoubky. Je zvláštní, že při tomto druhu líbání jsou muži rádi, když partnerka dobývá svým jazykem jejich ústa. Naproti tomu pro některé ženy by mohla být přílišná agresivita vašich "útoků" nepříjemná.

 5)Objímání se rty

Tento polibek je asi nejznámější z filmového plátna a je také o trošku nevinnější než ten francouský. Takto se člověk vydrží líbat mnohem déle. Jak se to dělá? Jednoduše svými rty sevřete spodní ret, nechte partnera/ku sevřít váš horní ret nebo opačně. Pohybujte pomalu rty a něžně je vtahujte dovnitř. Vždy po chvíli si měňte pozice. Tyto polibky jsou jedny z opravdu nejkrásnějších, neboť se při líbání do rtů nahrne větší množství krve a jsou pak daleko citlivější.

 6)Líbání na různé části těla

Hledejte rty a jazykem na těle partnera erotogenní zóny a přijdete na to, že jsou na velmi netradičních místech, domluvte se s partnerem, aby vám naznačil, ve kterých místech je mu váš jazyk nebo rty na těle nejpříjemnější

Vložil: Stella.G ¤