Obchod

04.Leden 2010

Bylo sobotní odpoledne jako každé jiné až na nezvykle šedé nebe asemtam spadla kapka, V zadní části londýnského Kenstingtonu , vmalémrodinném domku žil chlapec, který snil dnem i nocí o jedné dívcezesousedního domu. Ta dívka jmenovala Vanesa a pracovala jakobrigádnicev obchodě. Toho odpoledne cítil chlapec, že se něco stane.Šel doobchodu kde dívka pracovala, vešel do dveří a…….. Dívka tam stálajakokaždý den. Koupil si co potřeboval a zase odešel s klidným pocitemvduši. Vrátil se domů, ale u dveří zase ucítil ten divný pocit.Obrátilse a opět rozešel k obchodu. Když už se blížil k obchodu náhlezaslechlkřik. Obrátil se směrem ke kostelu a tam to bylo. Dívka leželanadlažbě bez hnutí, kolem ní spousta lidí a všude kolem bylakrev.Chlapec se rozeběhl k místu kde dívka ležela. Až na místě dopadutédívky zjistil, že je to Vanesa. Se slzami v očích se rozeběhl domovuacestou si říkal v hlavě ‘’PROOOOOČ???’’ Přišel k domovním dveřím aveschránce našel dopis, který byl adresován právě jemu.Nervooozněotevřel ten dopis úhledným písmem napsáno:
       MILUJI ŤE, VŽDY SEM SE TI TO BÁLA ŘÍCT, ALE TEĎ      
       UŽ TO STEJNĚ NEMÁ CENU. UŽ NECHCI ŽÍT,
       PROTOŽE UŽ MÁM PLNÉ ZUBY LÁSKY, KTERÁ
       BOLÍŽIJ DOBŘE A PŘEJI TI ABYS NETRPĚL JAKO JÁ.
       MILUJI TĚ A VŽDY BUDU MILOVAT.
                                                                                    VANESA    Chlapec se neuvěřitelně rozplakala vběhl do svého pokoje.Ještě jednousi početl co mu dívka v dopise napsala. Nevěděl co mádělat. Celý seklepal a plakal. Šel do koupelny a vzal si svou žiletku.Ani nevěděl covlastně dělá. Sedl si do kouta, neměl tu už co dělat.Dívka o kteroustál jako o nikoho jiného, se zabila kvůli tomu že sebála, že on jínechce….V duchu si říkal-NEBOJ JÁ TĚ V TOMNENECHÁM!!!!!!! MILUJI TĚ!VÁŽNĚ UŽ BUDEM ZA CHVÍLI SPOLU.
Zhaslosvětlo. V bytě bylo ticho.Chlapec slyšel jen tlukot svého srdce.Chlapec si vytáhl rukáv apřiložil žiletku k zápěstí a ucítil studenýdotek ocelového plíšku.Udělal jeden tah po kůži, cítil jak mu žiletkarozřezává jeho zeslábloukůži. ,,Ještě chvilku má lásko.’’ a…….Najednounastalo smrtelné ticho.Chlapec vykrvácel. Duše opouští jeho chladnétělo a a zavírá mu nehybné,zaslzené oči.
                                
                                                                KONEC

napsal/a: Sui_Fixa_YEnomM_TAqQ 09:32 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář