22.Září 2008,20:15

Tak jsem senior !

Dneska jsem dostal zas novej rozvrh :

1. American History

2. Pre-calculus / Trigonometry

3. English 12

4. World History

5. Algebra II

6. Oral communication ( bohuzel, moje prani, aby to byla oralni komunikace mezi chlapcem ( Ja ) a divkou ( naka rostenka ) se nenaplnila a je to neco jako retorika )

7. Global studies ( neco jako zemak )

 

Dale jsem si objednal bicykl. Rozhod jsem se pro silnicaka, protoze je tu povetsinou sama rovina a siroky silnice. Je od GMC ( jako ty auta) a vypada slusne.

 

 

Jinac skola dobry, dneska jsem po dvou konceptech na AJ konecne napsal cistopis za kterej dostanu A ;-) Tema bylo : udalost, ktera me emotivne ovlivnila. Moc me toho nenapadlo, taxem psal o ceste sem. Nejlepsi zpravou dnesniho dne je jednoznacne fakt, ze nemusim delat ten  ********* herbar. To me fakt potesilo. Fakt behat s knizeckou po okoli a trhat listecky jak ***** neni nic pro me. Docela se trapim s Algebrou, snazime se s Edou na tom makat a rek bych, ze to nejak zvladnem. Mam toho ted do skoly pomerne hodne, musim dohnat mesic :-O. Ja stejne toho po skole moc na praci nemam, taxe ucim i docela rad. Asi zacinam magorit, to bude tim, ze uz nejakej ten patek abstinuju. Zapomnel jsem sdelit, ze jsme v sobotu na ty pouti/rodeu vyhrali leguana. Tak mu Candy od nekoho sehnala akvarko, a my s Edou sme ho vevnitr pekne vytunili, ma tam prolejzacku z vetvi, bazenek na smoceni, kaminky a bunkr kam se muze skovat :-O. Docela jsme na tom vyradili. No ja pujdu shanet info o sose Dia na Olympu jako div sveta, mame to jako skupinovej projekt na Global Studies. Jsme ve skupine tri, a mame napsat esej na A4 a udelat model ty sochy, tak jsem vzhledem ke svym umeleckym schopnestem prenechal vyrobu modelu dvou sikmookym spolupracovnikum a velkoryse se vrhnul na esej sam :-D :-P. At se snazej, rejzaci.

Tak pic

 
vložil: TaDao_O
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 23.09.2008 08:20:28, mama

    Milacku, ze se ucis i rad, to ti ani nemuzu uverit :-)A za ty rejzaky dostanes! To se nerika :-)