11.Prosinec 2008,20:14

Cest,

tak co, lidi, jste radi ze zas neco pisu? Mame tu ctvrtek vecir, pred chvilkou odbila desata. Mam takovou mensi krizi, protoze mi zkratka chybi domov, rodina, kamaradi ( Terazsnici :-D) a jeste ty smradlavi coklove co mame doma. Blizi se konec semestru ( tj. pololeti ) ve skole delame hov.. nic, znamky jsou uzavreny a jelikoz jsem vzorny student s dobrymy vysledky a dochazkou, tak ani nemusim psat pololetni testy. Tudiz koncim skolu 16.12. a zacinaj mi Vanocni prazdniny. 20.12 musim do Arkadelphie ( vetsi mesto cca. 30mil odsud ) napsat TOEFL - to je test z anglictiny a potrebuju ho napsat dobre, jelikoz vysledky musim dodat vysokym skolam, abych dokazal, ze ovladam anglictinu. Jinak pres Vanoce tu nebude moc delat, ale snad vyjde, ze bych se mohl podivat do Jizni Karoliny, byl bych tam u takovyho chlapa s kterym se znam, jmenuje se Tim a ten se cely ty ctyri roky, co byl bracha na vejsce v Jizni Karoline o brachu staral a pomahal mu. Vite, bracha je takovej trosku pitomecek, tak kdyz nemel za zadkem maminku, tak nekoho potreboval :-D. VTIP. Tim bohudik chlasta, tak kdyby to dopadlo, to by bylo super. Murfreesboro je sice vetsi mesto, ale kdyz chcete za zabavou tak musite napred tak na hodinu do auta, nez se nekam dostanete. Byl bych rad, kdybych na chvilku vypad. Ja si sice nemam na moc co stezovat, jsem tu teprv 3.5 mesice a v podstate mi nic moc nechybi. No nevim co dal psat bez toho, aniz bych se opakoval z predeslych clanku, tak mi nezbyva nez se rozloucit a jelikoz louceni nemam moc rad tak CAU !

 
vložil: TaDao_O
Permalink ¤


3 Komentáře:


  • 13.12.2008 19:45:04, TaDao_O

    Dik Radush :-). Neboj, v cervnu prijedu a vozerem se jak psi :-D.

  • 12.12.2008 21:55:11, Baca_BitCh

    Ahoj zlato:) Teeda dnes sem objevila ze tu pises,precetla jsem vse najednou. Byla sem vysmata i zarazena:) Tva americka sestricka je urcite priima slecna:-D Chybis nam:( Ale jen se hezky uc at z tebe neco je, my blaznivy PRAVNICI,ti jen fandime:-* pusu.

  • 12.12.2008 07:54:00, Peťule

    Ahoj Tádo,koukám,že tvé články jsou čím dál tím kratší,ale jsem ráda,že vůbec něco píšeš... Jak jsem se tak dočetla, tak máš určitě o moc lepší výsledky, než když jsi byl v Čechách... Určitě Ti to vyjde a půjdeš dál;-)... Jak budeš slavit vánoce?