21.Červenec 2008,23:18

FINÁNČNÍ ITELIGENCE, každy by chtěl byt zdravy, mlady a bohaty.

Vítejte na mých stránkách a projektech,které tvoří absolutní revoluci v internetovém businessu!
Vážení, máme pro Vás mimořádnou šanci.

ChciVám zde představit projekty a příležitosti, které jsou určeny všemlidem a cílem projektu je optimalizovat výdeje, vydělát slušné peníze adále investovat, hlavně ušetřít  čas, který každy z nás potřebujeme.

Umítesi představit: Vaši pracovní dobu i volno si určujete jen Vy.Máte stálýa jistý příjem, o kterém se Vám jen zdálo.Máte jistoty, které Vám nikdonevezme. Užíváte si dovolenou, a to i několikrát v roce. Máte vlastníkariéru.Změníte Váš život, a to navždy!!!

Určitě jste již prošli mnoho stránek a prezentací a poslali nemalé peníze za informace, které Vám byly k ničemu. My poskytujeme všechny informace úplně ZDARMA.Věříme, že snažit se za každou cenu všechno zpeněžit, není ten správnýzpůsob, jak být úspěšný. Určitě jste narazili na spoustu výhodnýchnabídek typu placení za příjem emailů, různé letadlové dopisy atd.Spousta nabídek na Internetu Vás bude přemlouvat k prodeji kosmetiky,pojištění, k lovení duší… Ano, prošel si tím každý a ani já nejsemvýjimkou. Logicky spousta lidí na podnikání přes Internet zanevřela amožná právem. V této prezentaci Vám nebudeme nic nutit ani Vás nebudemepřemlouvat. Na začátku jsme slíbili, že Vám změníme názor naInternetové podnikání, a to je také mým cílem. A také jsme sistoprocentně jistí, že pokud si naše stránky prostudujete až do konce,budete velmi mile překvapeni.

Pohodlněse usaďte a věnujte pár minut stránkám tohoto jedinečného projektu.Postupně Vám vše přesně vysvětlíme. Důležité je, abyste nastudovalivše. Jen kompletní info Vám dá ten správný pohled na tuto podnikatelskou příležitost.

Určitěto znáte: Být ve správný čas na správném místě. Co si myslíte?Výdobytky vědy a techniky Vám přinesly užitek nebo problémy? Slyšelijste o tom, že podle trhových průzkumů bude velice brzy několik stovekmiliónů lidí žádat vlastní internetovou prezentaci? V následujícíchřádcích Vám zodpovíme všechny tyto otázky a prozradíme Vám tajemstvíúspěchu na internetu! Nyní máte možnost, seznámit se s tímto projektemmezi prvními.

Proč NEmám zůstat mimo tento projekt?

Takovápříležitost se nenaskytne každý den. Nemusíte investovat velké peníze,nepotřebujete známosti, nepotřebujete studovat legislativu, nemusíteplatit clo a zaobírat se hromadou papírů. Takto by se dalo pokračovat vtom, co nemusíte, až do rána.

Každý si umí představit jak těžké a finančně náročné je dnes začít podnikat, otevřít si prodejnu a vstoupit na trh.

Vidítespoustu článků o finanční krizi. O tom, jak se bude propouštět. O tom,že v tomto roce se má propustit 150 000 lidí. O tom, že jen v Evropě máv tomto roce zkrachovat 200 000 firem. 

Já sám , ostatně jako asi občas každý, jsem věnoval hodně času hledání podobných příležitostí

nawebu a nic srovnatelného jsem tam nenašel. Za dva roky jsem prošel xbyznysu a vybrál pro Vás opravdu to nejlepší co funguje. Dnes užskončila doba, kdy se člověk věnovál pouze jedne věci ,proto jsempropojíl par skvělých byznysu, které na sebe navazují. . Ale pokud sivyberete jen něco a budete se tomu věnovát na plno, proč ne. Jámám vše  na jednom webu takže stačí pouze trochu investovat do reklamya internet se postara o zákazniky sam. A věřte nebo ne, ale za dva rokyjsem získal do svých systému několik tisíc zákazniku a to pouze prácipřes internet.A dnes pro každého obchodnika jsou kontakty knezeplácení. Podívejte se jenom na návštěvnost. Skvěle je totíž to, žeinternet je 24 hod. 7 dni v týdnu.Takže není skvěle vydělávat i kdyžspíte, nebo jste na dovolene??? :-)

Projekty co Vám chci nabídnout jsou jednoduché a nabízí každému obrovský potenciál.

Nejednáse pochopitelně o rychlé zbohatnutí (zlatá cesta neexistuje), ale osoustavnou a cílevědomou práci, kterou si postupně budujete svojifinanční nezávislost. Moje zkušenosti ukazují, že pro seriózníprovozování této činnosti, tomu postačí věnovat 1-2 hodinky denně.Během několika měsíců si vybudujete velice solidní základ vaší finančnínezávislosti. Pochopitelně nic nebrání většímu nasazení. Podle tohojsou potom i výsledky. Všechnu technickou pomoc dostanete úplně zdarma.

Věnujte tomuto dokumentu chvíli Vašeho času a Váš pohled na Internetové podnikání se změní o 180 stupňů!

Před hlavní částí však menší úvod:

"Úspěšnýobchod na Internetu potřebuje investici ČEKÁNÍ. Buďte připraveniinvestovat nejméně tři až šest měsíců práce ve Vašem on-line podnikání.“

Pokudčekáte, že na Internetu zbohatnete v řádech dní a týdnů, pak Internetnení pro Vás to správné řešení. V těchto projektech bude Váš měsíčnívýdělek lineárně růst v závislosti na tom, jak budete pracovat a kolikčasu a energie vložíte do růstu svého byznysu.

Internet je v historii nejrychlejším se šířícím médiem.

Cojste slyšeli o Internetu? Určitě minimálně to, že je to celosvětovásíť, která se každou minutou rozrůstá neuvěřitelnou rychlostí. Co simyslíte, které informační médium přineslo do života lidí největšípozitivní změny? Bylo to rádio, televize nebo Internet?

Elektronické podnikání je obor budoucnosti. Je to obchodní směr, který se v současnosti prudce rozvíjí. Nezáležína tom, co jste dělali doposud. Nezáleží, jakého jste dosáhli vzdělánía v jakém jste věku. Dokonce nezáleží ani na Vaší dosavadní finančnísituaci.Kde sekdo narodil, nebo kde bydlí. Toto podnikání, umožňuje doslova každémučlověku,  otevřít si svůj podnik na částečný nebo plný úvazek. Nejsou ktomu potřebné velké investice, aby mohl sklízet finanční provize zavykonanou práci.

Většinaz nás již dávno ví, že existuje celá řada velmi dobrých možností, jakvydělat slušné peníze na Pavučině. Příkladů, že se dá na Internetudoopravdy zbohatnout je celá řada. Potíž je v tom, že se nám tyto nějaknezdají jako praktické příklady. Bohatství vyrobená dnešnímiInternetovými "obry" jako je Yahoo, Alta Vista, Google, Hot Bot,Nescape, tak nějak automaticky bereme jako samozřejmost a neumíme tospojit jako konkrétní příklad pro náš obchod. Ignorujeme skutečnost, žetyto společnosti také začínaly takříkajíc od nuly, bez nějakých stálýchzákazníků.

Teďpravděpodobně mnoho z vás namítne, že tyto společnosti investovaly dosvého podnikání stovky tisíců nebo miliónů dolarů. Samozřejmě budetemít pravdu. Jenomže já vám chci na svých stránkách ukázat, že vydělávatna Internetu lze i bez těchto obrovských investic. Nejspíše to nebudoumilióny, ale docílit pravidelný, velmi slušný příjem není až taknemožné.

UkažíVám nové vzdělávací a relaxační prostředí a také Váš nový ekonomický apracovní nástroj. Zaručujeme Vám osobní rozvoj, a to jak v oblastimoderních komunikačních nástrojů, tak v pochopení principu ReferenčníhoMarketingu (který  mimochodem vyhral Nobelovu cenu). Ukážeme Vám jakvydělávat opravdové, skutečné peníze, a to pouze prací s PC, který jepřipojený k Internetu. A v prvé řadě Vás díky našých jedinečnýchsystému naučíme, jak dosáhnout skutečné finanční nezávislosti v podoběpasivního příjmu, po kterém všichni toužíme.

Tento projekt jsem nazval

FINANČNÍ INTELIGENCE

„Udělalo mi radost, když jeden moudrý pán s velkou finanční inteligencí označil síťový marketing za byznys informačního věku.“

Spousta lidí, kteří mají milionové příjmy, řídí své byznysy ze svých domovů. Není to žádný sen - je to prostě tak!

"Víte že Ti nejbohatší lidé na světě hledají a budují obchodní sítě??? 

Vím,že je to hodně informaci ale bez ních to nejde: Nepochopené vysvětlímpřijatelnou formou, určitě ne básněním o statisícových výdělcích. Neníto můj styl.

Než začneme vždy však mějte na paměti tři základní pravidla pro podnikání na Internetu!


Něco málo investovat,vyděláne peníze dále investovat a  neustále se učit a zdokonalovat.

Bezdodržování těchto základních pravidel podnikání na Internetu, nemátešanci vydělat ani korunu. Pojďme se spolu podívat, jaké možnosti námsoučasný Internet a síťovy marketing poskytuje k tomu, abychom sivylepšili svou finanční situaci bez velkých rizik a investic.

******************************************************

Nejprve je si potřeba udělát web k výdělávání pokud nemáte svůj. Registrace zde v levo pod menu.
Nebo další web už připraveny s multijazyčném provedení můžet najit na benneru níže.

Vítejte v revoluci internetového výdělku. Stačí se zaregistrovat na doméně 

nahoře je registrace.

Nabizíme.Výdělek přes internet odkudkoliv, vše realizováno on-line.

Průměrné výdělky uživatelů se pohybují kolem 25.000 Kč/měs.
GlobalAffiliate.eu je velmi efektivní nástroj k vytváření affiliete webů (parterskych webů) určených k vydělávání přes internet.Systém můžete obsluhovat odkudkoliv na světě, není nutné instalovatžádný pomocný software či cokoliv konfigurovat. Stačí pouze internetovýprohlížeč.
ZDE NAJDETE VIDEO NÁVODY  PRÁCI S INTERNETEM, S VOLNOU INZERCI ATD:
Systém. Získáte po registraci a následné aktivaci.
Bez instalace. K práci stačí pouze Váš internetový prohlížeč.
Jednoduchost. Nejsou zapotřebí žádné znalosti programování či databází.
Spolupráce. Automaticky můžete získávat nové uživatele pro affiliate weby a tím vydělávat peníze.
Aktivní obsah je možné využívat pro výdělek, tak i pro texty, odkazy, články, ankety, seznamy či katalogy.
• Možnost provozovat
Váš projekt na vlastní doméně (např.
www.vasedomena.cz) déle budeme potřebovát funknční marketingovou síť.Více na


Vytvoření mezinárodní síťě spolůpracovníku a pasivní příjem ZDARMA

V srpnu 2008 se v USA rozběhl zcela revoluční systém, který využívá
nejnovější
 technologické trendy, způsoby chování lidí na internetu, zábavy a trilionových
částek, směřujících do internetové reklamy a marketingu.
 
Základní myšlenka je velmi jednoduchá : čím větší internetová komunita, tím
větší zisky od zadavatelů reklamy. Na rozdíl od podobných serverů typu
MySpace, Facebook, HI5, nebo třeba uživatelů ICQ či Skype, se zde rozděluje
80% zisku z reklamy mezi jednotlivé uživatele. To způsobuje raketový nárůst počtu
uživatelů a tím pádem nárůst zisku pro všechny, kdo chtějí aktivně rozvíjet
 svoji vlastní síť. Projekt je v současné době v začátku i v USA, ale velmi
 rychle se šíří do celého světa. Téměř každý si je dnes vědom obrovskéexpanze internetu, doslova po celém světě a budoucnosti, která je vtomto směru ještě mnohem větší.
 
 Nabízím Vám možnost být mezi prvními v ČR, Slovensku a velmi snadno si vybudovat svůj  další pasivní příjem.

 To nejdůležitější na závěr : nejsou zde žádné vstupní poplatky ani registrační nákupy...

 
Zde máte možnost získat další informace a zdarma se zaregistrovat :

Další skvěla možnost jak získat další spolupracovníky a hlavně byt na začátku.

DXN Ineternational private  ltd.

Připravuje expanzi do EU. V Asii více jak 4 milony lidi používa produkty DXN každy den.

Společnostzaložena 1993, sídlo - Kedah v Malaisii ,  zabývá se   farmaceutickýmvýzkum a výrobou bio potravin. Vlastní farma pro kultivaci GANODERMY(jap. REISHI)

DXNje vedoucí a rozvíjející se společnost přímého prodeje, která sespecializuje a propaguje zdravý životní styl (wellness) “Ganoderma”.DXN vyrábí a distribuuje široký okruh unikátních zdraví prospěšnýchvýrobků jako jsou nápoje, potravinové doplňky, prostředky osobníhygieny,výrobky pro domácnost, čokoládové výrobky a mnoho dalšíhospotřebiteli požadovaného zboží.

DXNnabízí mimořádnou příležitost lidem na celém světě bez jakýchkolivkulturních rozdílů zlepšit způsob jejich života. Společně s namí, můžekaždý dosáhnout  celoživotních cílů, zaslouženě trávit kvalitní život vkruhu své rodiny, dosáhnout neomezeného měsíčního výdělku, být šéfem amít potenciál procestovat celý svět.

Naše možnosti jsou v souladu s naší misi: Přinést zdraví, bohatství, úspěch a štěstí každé rodině na celém světě”………..

Ganoderma Lucidumje vědecké pojmenování druhu červených hub, o kterém se věří, že másilnější účinky než Ginseng. Známá jako “ Zázračný král bylin”,Ganoderma je uvedena ve Farmakopeji Sheng Nongś, což je více jak 2000let stará kniha čínských bylin, jako “Kouzelná rostlina”.

Potisíciletí je Ganoderma Lucidum (Červená houba) druh léčebné houby,vysoce uznávána v Číně jako “Zázračný král bylin“. Říká se, žeGanoderma je schopna zlepšit hojící schopnosti organizmu a prodlužovatživot. V posledních létech bedlivým výzkumem jak domácích takzahraničních učenců, společných analýz a klinických experimentůprováděných v nemocnicích, na fakultách a farmakologickými firmami,bylo prokázáno, že Ganoderma má schopnost pomoci a posílit efektivně aúčinně tělesné funkce.

fascinující houba – jako jediná se používá na léčení  4000 let,

v japonské a čínské literatuře po staletí opěvována jako houba dlouhověkosti a věčného mládí.

GENIÁLNÍ  MYŠLENKA – přidat extrakt z REISHI do nejpopulárnějšího nápoje na světě    KÁVA 

•             denně se vypije 1,5 miliardy šálků kávy

•             druhá nejobchodovanější komodita na světě

•             jak začíná každé setkání, ať už osobní, nebo obchodní?

CO SI  DÁTE?   KÁVU NEBO ČAJ? MÁTE   RÁDI  KÁVU  ?  NEBO  ČAJ? ZNÁTE NĚKOHO  KDO  PIJE  KÁVU ?   NEBO  ČAJ? V připadě zájmu zašlu prezentacipřehled produktů a ceník, který je pro český trh přijatelný.  Více  ZDE

Dále taktež jedinečny byznys s teměř z nízkou investici.

Představím vám nyní novou, ověřenou a snadnou cestu k finanční nezávislosti, kterou nám nabízí společnost Canadian Diamond Traders. Kde si můžete vydělát  2400 Eu  během 14 dnu + získat diamond v hodnotě 2500 Eu. Diamant je symbolem bohatství, prosperity, krásy a jistoty. Diamant meziročně roste na hodnotě 3-7%  je ro trvalá investice, je likvidní,je v plném vlastnictví majitele, je neevidovatelná položka,diamant téměř nelze zničit, je vysoce mobilní , diamant je exkluzivní dar, diamantem lze snížit daňový základ, zvyšuje aktiva společnosti a kreditibilitu u banky. Diamant je Váš nový tichý společník. Vice ZDE

Potřebujete si půjčít na další investice nebo na jednotlive vstupy ???

Nabízím bezkonkurenční půjčku!

 Je tady možnost naprosto ojedinělých nebankovních půjček, bez prokazování čehokoliv, oficiální finanční garance.

Anglicka společnost Astra Invest Ltd. pro své klienty na území ČR zprostředkovává možnosti čerpání finančních prostředků od soukromých investorů. Jedná se o bezúčelové půjčky v rozsahu od 1.000 € do 20.000 € se splatností do 20 let a navýšením 5% p.a. Veškeré poskytnuté finanční prostředky pochází výhradně z vlastních finančních zdrojů investora.

Zpláceníje z výnosu z podílových listu společnosti. Klient po čerpání neúčelovépůjčky není první tři roky zatížen žádnou pravidelnou měsíční platbou !Více ZDE

 Pokud už máte peníze vyděláne, nebo z půjčky a nebojíte se dále investovat nabízím...

AllProperty Ltd. je správa a maximalizace zisků z investic ve prospěchinvestorů. Obchod v různých oblastech trhu jako komodity, akcie,devízy, půjčky a nemovitosti je rozdělen mezi jednotlivými obchodníky vEvropě, USA, na středním Východě a v Japonsku.Zajištění 100% všech vkladů díky evropským státním dluhopisům. Minimální garantovaný zisk je 3% měsíčně, tedy 36% za rok. Celkový výnos za rok 2007 činil 121%. Průměrný měsíční zisk se pohybuje kolem  10%. info ZDE

Potřebujete si pořídít auto za 30% z ceny, postavít dům, nebo jenom získat rentu???

Jakopartnerovi Flexworldu Vám nabízíme rozmanité možnosti pro dalšíatraktivní příjem. Program k finančnímu zaopatření , zdraví ,spoření ,renta, promoční automobil , bydlení , atd.Více na klik na benner


Budeme potřeba hodně volát, proto nabízíme bezkonkurenční volání do všech  sítí v ČR ZDARMA


Rád bych Vás informoval o možnosti úspory značných prostředků v mobilní komunikaci a to jak pro Vás, tak i pro Vaše známé.
Využil jsem nabídky NEOMEZENÉHO VOLÁNÍ do všech sítí v ČR.

Cena na měsíc je 1890,- bez DPH
Při čtvrtletní platbě
1690,- bez DPH

Vše jsem si objednal na stránce Read.netcall.cz, kde najdete vše, co potřebujete vědět.

VYUŽÍVÁME ZÁZEMÍ SILNÉHO A STABILNÍHO PARTNERA,VOLÁNÍ PŘES O2 MOŽNOST PŘEVÉST JAKÉKOLIV TEL.ČÍSLO VČETNĚ O2 I SE ZÁVAZKEM.

Doporučtetarif svým známým a obchodním partnerům a získate bonus 90,- Kč nakaždý další měsíc ( při doporučení 19ti klientů voláte ZDARMA)

Přijmeme obchodní zástupce na živnost odměna při registraci tarifu UNLIMITED 700 Kč

Výdělky s malou investici!
 
 Nový provizní systém. dovolené, hotely, letenky .Obdržíte svůj web avýplaty až do 8 linie. Novinka u nás,můžete být mezi prvníma.Investice190 Kč na 10 let.

Více ZDE

Získej 10 spolupracovníku. Provize až do 18 linie. Subdomena na 10 let a podnikání na internetu za 150 Kč Info:ZDE

Nepotřebujetežádné zvláštní nadání, talent nebo dovednosti. Potřebujete pouze touhuzměnit Vaše podmínky a ochotu pracovat. A možná tu nejdůležitější věc -odvahu začít něco nového!

Máme 21. století a od toho se odvíjí spousta změn i v našich životech a tím i příležitosti -jsou jiné, něž bývalo zvykem.
 
Pozor na zloděje snů! Každý je kolem sebe máme. Oni Vám dávají vždydůvody, proč nezačít. Možná to s Vámi myslí dobře, možná ne, alerozhodně Vás to odvrátí od příležitosti. Tyto "rádoby rady" dávají, alevětšinou lidé, kteří vycházejí pouze z domněnek, proto zloději snů.

Pravidlo úspěšných je: vždy se radit s odborníky, nebo jen sám se sebou.

Nezapomeňte, že úspěšní lidé dělají to, co neúspěšní dělat nechtějí, tak vybočte ze stereotypu

a podívejte se na směr, který Vám dá nové možnosti.
 
Nechci po Vás, aby jste začínali se slepou vírou! Nabízím Vám informaceo ověřeném, vydělávajících systémech práce, které už pomohly několikamilionum lidí na světě. Systémy, které můžou změnit i Váš život.

Nebraňtese komunikaci se mnou, nebudu vás přesvědčovat, nebo přemlouvat, pouzemohu vysvětlit to, co není jasné. Mě osobně podobné vysvětlování hodněpomohlo a chvíli trvalo, než jsem se rozhodl a pochopil. Nic tímneriskujete, můžete se hodně věcí naučit dopředu, než se do toho dáte.

Potom,když jsem se do toho dal, tak jsem již žádné pochyby neměl. Je sicepravda, že mě to stálo dost běhání po internetu, ale vyplatilo se. Jeto na vás.

Jstetady sami za sebe a taky se sami za sebe rozhodujte! Nikdo Vámnezaplatí Vaše účty za telefon, Vaše večeře s přítelkyní, Vaše novéboty a oblečení či benzín do auta. Jste to pouze Vy, kdo žije Váš života kdo v něm bude živořit, nebo vydělávat peníze! Přeji Vám, ať se Vámdaří.

Pokudmáte zájem,o některy s projektu odepište mi společně s Vaším jménem,bydlištěm, telefonem a já Vás budu osobně kontaktovat. Potom si můžemedohodnout termín nezávazné schůzky na lepší pochopení celýchprojektu.Nebo Vám vše můžu vysvětlit po skypu tel. vše on-line.

S jakoukoliv nejasností se obraťte na můj e-mail:cz-vydelek@email.cz , nebo na skype: DanielReadGlos, nebo na ICQ: 427987569.  telefon: 777 133 507
Přejí hezky den a jsem s pozdravem Daniel Read Glos

 

Tajemství trvalého finančního zabezpečení spočívá mít příjem z více zdrojů prohlásil

Robert Kiyosaki – autor "Bohatý Táta, Chudý Táta".A také prohlásil oMLM,že"...s malou finanční investicí dává lidem příležitost vybudovatsi svůj vlastní zisk přinášející podnik a nabýt velkého bohatství.

Nebojte se a pojďte do toho! Kdo to nezkusí, nevydělá! Štěstí přeje odvážným.

 
vložil: Tattoo-read.cz
Permalink ¤


0 Komentáře: