22.Březen 2009,18:15

Muzikálu ze střední 2 (anglicky: High School Musical 2) je pokračování úspěšného prvního dílu Muzikál ze střední.

Druhý díl začíná koncem školy a odehrává se během prázdnin. Všichnise snaží najít nějákou práci na léto. Sharpay ale plánuje opět nějáképodrazy na ostatní. Její rodiče vlastní golfový klub Lava Springs, kamSharpay s Ryanem jedou. Donutí správce, aby najal Troye na léto. Troysamozřejmě nabídku práce přijme, ale dohodí tam i své spolužáky a takéGabriellu.

To Sharpay ale vůbec nechtěla. Správce Fulton má za úkol se jichzase zbavit. Takže je za různé prohřešky trestá. Troy s Gabriellou jesbírají pěkně svižně a ke třem k vyhazovu z práce jim chybí už jenjeden, Kdo by odolal pikniku na golfovém hřišti nebo večeru v klubovémbazénu. Troy pak s Gabriellou plánuje vystoupit na večeru, kde proběhnesoutěž talentů, které se mohou zůčastnit i zaměstnanci klubu. SGabriellou zpívají píseň "You Are The Music In Me", kterou jim napslaKelsi, která v klubu dostala práci hrát dámám k čaji na piáno.

Sharpay ale nasadí jinou taktiku: snaží se zlákat Troye. S pomocítatínka ho začne od Gabrielly a spolužáků za vidinou stipendia navysokou školu. Troy dostane lepší práci, je zván na obědy, kde ho jehokamarádi obsluhují a podobně. Troy se sice brání, ale také si na topomalu zvyká. Na spolužáky a Gabriellu přestane mít čas. Sharpayplánuje s Troyem zpívat na klubovém večeru v soutěži talentů upravenouverzi písně Troye a Gabrielly. Proto se zbaví i svého bratra Ryana. Tense zas na oplátku přidá k Troyovým spolužákům a nacvičí s nimi vlastníčíslo.

Sharpay ale překazí i to, když zakáže zaměstnancům vystoupit.Troyovi mezitím dojde, co se děje a že přišel o Gabriellu i kamarády apokusí se to napravit. Osmítne vystoupit s Sharpay a donutí ji, abydovolila spolužákům vystoupit na soutěži. Nakonec si zazpívá na soutěžitalentů Troy s Gabrielou píseň "Everyday", spolužáci se k nim připojí avše je zase v pořádku.

 
vložil: TeRkA_Tu
Permalink ¤


0 Komentáře: