Kde jinde bych asi mohla začít, než u naší "povedené" třídy.

Po nekonečných letech našeho soužití (za chvíli to budou 3 roky!!) jsem konečně zaznamenala vývoj u našich spolužáků, prý mužského pohlaví... Až na pár tragédů, jako např.: Vidura, který se po shlédnutí filmu Lets dance 2 rozhodl stát sk8ákem  Věřte nebo ne, žalostnější pohled na člověka jste až na pár výjimek určitě neviděli. Po tom, co mu jeho komické vzezření zdrbali i jeho nejbližší kamarádi, přestal si říkat sk8ák ale FREESTYLER. Hurá, pokrok i tady. I když vše zůstalo při starém

Pro ty, co našeho golfistu neznají, krátký popis jeho new image (jen tak mimochodem, dřív vypadal jako M. Bean, teď už jen jako idiot): Představte si školní pantofle, k tomu hnědé manžestráky volného střihu, trečko stylu United Colors Of Beneton, šátek a přes něj modrou bejsku... a ještě jeho xicht ale ten bych vám ani nepřála. Dělá ze sebe lamače dívčich srdci, přitom je tak ubohej že o TV čumí holkám do šaten a slintá. A když v hodině pronese jeden ze svých jistě "vtipných" vtipů, okamžitě řekne pardon pardon. Nakopat!!!!

Abych ale jen nepomlouvala (i když můj názor na něj všichni znají - i on), musím říct, že ostatní členové naší chlapecké poloviny třídy se konečně začínají dostávat z pubertálních let, kdy byly vážně na zabití!! A lze považovat za opravdu velký pokrok, že je s nimi (občas) i rozumná řeč. Blahopřeju!!!

napsal/a: Teesska 17:51 | BiGy - 2005-13 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář