Nejdřív vás uvedu do děje:

Na hodině Vv jsme dostali za úkol /do dvojic/, stvořit mega brouky...(na to, že tuto aktivitu zadávala pí.uč. Párová, to je ještě celkem normální!!......pardon, oprava: vlastně ji zadávala studentka, takže beru zpět zmínku o "normálnosti" naší paní učitelky). Jako materiál pro složení konstrukce brouka nám byly dány krabice MOIRA (vůbec tu nedělám reklamu...!!! ), ruličky od toaletních papírů, izolepy, špejle, alobal, papíry, kartony,..... No prostě všechno co jsme mohli potřebovat.

My s mou "družkou"  Terezkou jsme mírně zaspaly, a nezbylo na nás nic, vyjímaje špejle, papír a alobal....(pro naše inteligentní chlapce až si to budou číst: ANO, je tam družkou!! - ne držkou!! a NE, nejsem lesba nebojte... zeptejte se Krofty....)

Rozhodly jsme se tedy, že uděláme dvě velké "muší" oči z alobalu a papíru a k tomu sosák. A hlava bude hotová.

Koho by ale napadlo, že ta naše "perverzní a nedospělá prasata" tedy spíš selátka napadne, že naše "supermuší" hlava připomíná mužské genitálie??

Co jiného tedy udělat, než náš krásný výtvor vzít, začít běhat po třídě a řvát "Oni maj péro a k tomu děsně velký koule!" nebo něco v tom smyslu. No dokážete si to sami představit?? To byste přeci museli udělat taky ne?? (IRONIE )

Když se nám muší hlava vrátila, "koule" a "péro" byly naprosto v jiném stavu, než když jsme je s Terezkou viděli naposledy. /Nepočítám to, že obě "součástky" byly odděleny./

Takže náš vzkaz?? HOŠI DĚKUJEM! HOŠI DĚKUJEM! --> Fanděte s námi! =D

napsal/a: Teesska 19:30 | BiGy - 2005-13 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář