« Domů | ....Napis... » | Pátek 13... » | ....Štěstí.. » | ...starý dobrý časy... » | ...mezi námi... » | ...nebrec... » | ..nevím... » | Deja vú » | Deja vú » | Víc než nic »

Deja vú

Přiznávám se, necetla jsem tvůj blog pečtlivě, trhal mi srdce, přecetla jsem si jen cást venovanou ji... k té pro mě jsem nedosla.. tudíž ten komentar nebyl tak jak ma byt, nepatril ke me..nybrz k ni..Jsem jako ostatní a ty mě nepotrebuješ..takovych lidi mas dost..ale uprimne v hlave se mi mota, proč tedy ostatni mohou a ja ne? Proč oni mužou? Oni se nezmeni...budou tací porad, ja ne, ja si svoji chybu uvedomila, ostatni si pustis...ale mě ne, nejsem jako ostatni, v tomhle mozna ano, ale jinak ne.. jsem original a nikdo me nezna dost poradne aby znal můj rub a lic... nepotrebuješ.. nepotřebuješ mě..zní to jako kdyby jsi nepotrebovala kabat na zimu a me to udelalo do casti duse, srdce, tela díru... strasne citlive to zasahlo a jen tak neodejde... nejde nemyslet na tebe, pod rysankou te vidim, nechce se mi mavat busem... spoustu veci mam s tebou spojenych,nechci slyset marka ztracenyho... rikej si jak je to faleš, pretvarka, ale neni..sama nechapu proč jsi zanechala takovej otisk...nevim,never...ALE PRAVDU, ZNÁM JEN JÁ...Tvá důvera v ni..je ciste tva vec...


Modrookej vlk.... mám to brat jako urazku?delas si ze me srandu? tesis se jak me rano ubiješ k smrti? tesis se jak me na kacaku srazis pod 192? Ja vůbec nevim co mam od tebe cekat, strasne mi to nahani hruzu...jo neumim cist lidi ale vim,že tohle byla chyba, ty jsi byl ten, kterej miloval...byl jsi to ty, se kterym bych byla jen a jen stastna, ale ja dala prednost jinym vecem, s nim..což me dodnes mrzi..ale nevim proč...tady se vzdy projevi muj rub a lic... delam rozhodnuti,ktera vlastne delat nechci... a pak lituji...lituji clanku o nem, sms jemu, i tomu srdci co tam bylo... on o to totiž nestal..ty ano, zaslouzil by jsis ho vic, ale bohuzel..srdci se porucit neda a hlava je na nej kratka... nezaslouzil si nic z toho, rikal miluju te... svym sametovym hlasem, pridrzel si me, obejmul a svymi velkymi mekkymi rty polibil.. Byla jsem stastna, jenže ono, podle jeho slov..poté, nebylo to opravdové, jak me mohl libat, obimat, rikat miluju te, kdyz to tak nebylo? Pro mě zasadni most... ,,řekni mi to a do oci se mi koukej" pak me chyt za bradu a koukal na me tema velikyma hnedyma ocima,podivala sem se znova k zemi ,,Miluju Tě" obejmul mě,polibil... to bylo doopravdy,vis... vim že tebe boli to cist, ale ja zacinam bejt z nej zklamana, unavena, nastvana, doslo mi to ted,jak ses ke me mohl tak pretvaret? Je to jedno ted uz.. jsi kamarad..jen kamarad...slzy se mi kutali po tvari..my 3 jsme byli k sobe strasne kruty, pohadali jsme se vsichni navzajem... zkazili co mohli,kazdej na tom mame podil... me to zasahlo strasne..od ty doby,to nejsem ja...nedovedu byt takova jako driv... strasne jste me uzavrali do sebe...ale ja vam dekuju,doopravdy diky..

JSem unavena, po 2 na stmivani... Edward.. je prostě nejlepsi, ze všech... až mi nekdo bude chtit vysat krev a bude mit hnedy oci...dejte vedet..jinak dobrou noc..

O autorovi

  • Jméno Terka-WeWerkA
  • Region Praha 5
  • Tak trošku jiná liga:D nejsem jako vy...proste adios amigs la havana baby:)
Můj profil

Poslední návštěvy