Jsem slavná!!!

Autor -Terka.Simikova- | 13.Červen 2009 | 16:53

Tak sem včera byla u kámošky na dámský jízdě, bylo to docela fajn, ale žádnej velkej mejdan, tak sem byla ráda..mám ráda klídek :-) tak sme povídali, řešili školu a kluky samozřejmě a pak hráli simíky..už sem do toho natáhla všechny :-) s Danem to vypadá docela fajn, tak sem zvědavá, jak se to bude vyvíjet..dneska sme byli od rána v zoo!!! To byla taková paráda. Akorát tam bylo neskutečně moc lidí! No jo..jak bylo nádherný počasí, to se dalo čekat :-) a ještě tam bylo nějaký slavnostní otevření rozhledny, kterou v areálu zoo postavili, moc fajn den..hlavně gorilky byly supr :-)

Taky se musim pochlubit..jsem SLAVNÁ!!! :-) společně s Werčou a Dannym sme dělali rozhovor pro herní portál Doupě.cz.  Byla  to docela sranda, tolik otázek a úplně nej byla ta závěrečná - máte ke snídaní radši vafle nebo lívanečky? :-)

A malej úryvek - 7. otázka:

Musím už trošku přiostřit, jak vidím, protože historky se u některých stávají mírně pikantnějšími :) Takže jedna otázka na tělo: Co vás nejvíce přitahuje na opačném pohlaví? Jsou to povahové rysy, vzhled, nebo jiné přednosti? A jaká je ideální kombinace těchto všech jevů, které jsou pro vás důležité?

  • Terka: Mězaujme hodnej a chytrej kluk, co si na nic nehraje. Nemám ráda machýrkya takový ty „šampony“. Ale zase bych kecala, kdybych tvrdila, že vzhlednení důležitej :-) musí to bejt prostě takovej sympaťák. Třeba jakotady Danny :-)
  • Werča: No tak wzhled je samozřejmě jedenz důležitejch faktorů, a když ten kluk má i něco w hlawě tak to wůbecnení na škodu, ale hlawně musí mít i pěkný tělo… O:-) A nebo když hrajena kytaru…
  • Danny: Tak abych pravdu řekl, pro mě jevždycky důležitý, aby mě ta slečna nějak zaujala. Musí mít takovounějakou jiskru, energii, která mě přitahuje. Pak je jedno, jestli je toblondýna, bruneta nebo zrzka :)
A celej rozhovor najdete na hernim portále Doupě.cz


Komentáře

« Domů

Terka.Simikova | 14.06.2009 20:12:24

Hoj Niky, tak to sem moc ráda, že se ti simíci líbí, já je taky žeru :-) joo těhulka je skvělá :-) tak se pak taky pochlub, jak bude vypadat tvoje simička :-) určo se ozvi!..a díky za pochvalu rozhovoru ;-) snažila sem se..

@nik | 14.06.2009 18:32:37

Ahoj! Tak jsem se přišla ´pochlubit´. Už také vlastním Simíky 3 a už jsem je i hrála:-) Bohužel ale i tento PC (asi proto, že je po bratranci) má na tuhle hru slabou grafiku, tudíž si nemůžu nastavit všechny grafické výkony na maximum a hra mi jede pouze na normální rychlost (rychlejší , nejrychlejší i ta čtvrtá rychlost, kterou ani neznám, beží stejně rychle x-D ). Ale když se tohle pomine, jsem moc spokojená, je to rozhodně leší než dvojka, kde se přesun na každé veřejné místo (obchod etc.) načítal 100 let. Tenhle systém pohybování se po městě mi přijde naprosto super. Tvoje obrázky těhotné simky mě nadchly, proto i moje simka brzo otěhotněla a teď mám ťuťu chlapečka x-D
Teď mě čeká zase škola, takže Simy si zahraju zase nejdřív v pátek, ale stejně už se těším.
Tak zatim papa a já se zase ozvu.
PS: Ten rozhovor je dost dobrej! A taky jsem ráda, že vám to s Dannym celkem klape, přeju ti to ;)

Přidej komentář