Party u Dannyho

Autor -Terka.Simikova- | 06.Červen 2009 | 23:13

Ráno se probudim a co sem nenašla na founu..sms od Dannyho! Se ozval docela brzo, když sme se včera viděli :-) pozval mě k sobě na oslavu..měl totiž 18tý narozeniny..tak to sem nemohla odmítnout samozřejmě :-) potom, co sem zase pařila nový simíky..sou fakt boží :-))) sem se oblíkla..no a docela sem si dala záležet!! Teda žádný módní trendy, ale myslim, že mi to docela slušelo :-) a vyrazila sem..Dan bydlí na Vinohradech s mámou, rodiče má rozvedený, ale mamina někam odjela, tak měl volnej byt..maj to tam moc pěkný..takový útulný, barevný, vysoký stropy a takový ty postele pod stropem :-) pěkný..když sem přišla, už tam bylo pár lidí, se kterýma mě představil..to byli hlavně kluci od něj z kapely PokRock..docela dobrej název, co? :-)..Dan připravil nějaký obložený mísy, chipsy, pití..dobrej hostitel :-) poušteli cédéčko s jejich songama..supr!! no a pak zvonek - přišli nějaký další lidi..a hádejte, kdo se dostavil..Weronika! Příšla s nějkou Dannyho kámoškou, která jí pozvala..asi nová nejlepší kamarádka :-/ no tak bylo docela dusno, já se s ní nebavila vůbec..sem na ní pořád naštvaná..dokud nepřijde a neomluví se..no každopádně pak sme zapli kompa a prohlíželi nějaký dobrý weby..Weronika nadhodila hrozně vtipně, že sem závislá na simíkách..no tak sem jim aspoň ukázala tu novou trojku na webu..tak to všichni zkoumali a docela je to chytlo..tak sem zvědavá, koho sem nalákala :-) no i přes to, že tam byla Weronika to byl docela povedenej večírek..

 

Jinak sem slyšela, že dnešní simácká akce v Letňanech byla supr, bohužel sem se tam nedostala, sem se zasekla u kompu..tady dávám přehled všech chystaných akcí, tak se běžte juknout :-)

  • OC Aupark, Bratislava - 12. a 13.6.2009
  • OC Olympia, Brno - 24. a 25.6.2009
  • OC Nový Smíchov, Praha - 18.6.2009
  • OC Futurum, Hradec Králové - 19.6.2009
  • Avion, Ostrava - 27.6.2009

A pár nových screenshotů ze simíků, co sem dneska udělala.

 

Příprava snídaně

 

Dělání vaflí

 

A zase vafle :-)

 

 


Komentáře

« Domů

@nik | 07.06.2009 22:09:41

Jo díky, díky, ale není to velká maturita, jen takovej jakoby závěrečnej test na přechod na vyšší gympl (jsem na 8miletým gymnáziu), aby nedošlo k nedorozumění :-) Na simíky už se moc těším, ta grafika a možnosti vypadají fakt slibně :-)

Terka.Simikova | 07.06.2009 17:32:51

hojky, tak to moc držim palce na tu matiku!!! Mě to čeká až příští rok..sem moc ráda, že se ti blog líbí! A že máte lepší comp, abys mohla hrát simíky, protože to fakt stojí za to :-) kdyžtak písni vzkaz, jestli chceš..nebo tady..

@nik | 07.06.2009 16:35:51

Ahoj, jsem také velká fanynka Simíků, i když teď jsem je nemohla hrát témeř půl roku kvůli slabému PC, ale o to víc se teď teším na simíky 3, když už máme nový počítač;-) Objednala jsem si je přes net, a pokud vše vyjde, zahraju si je ve čtvrtek (oni asi přijdou dřív, ale mamka mi je nedá, protože ve čtvrtek píšeme malou amturitu z matiky, takže až po ní). Moc se těším, tvůj blog mě správně simíkovsky naladil,moc se mi líbí a něco mi říká, že zde rozhodně nejsem naposledy !! ;)

Přidej komentář