Pokus o relax

Autor -Terka.Simikova- | 02.Červen 2009 | 23:29

Tak sem dala na vaší radu a šla si dneska trochu odpočinout..malinko mi to od těch myšlenek na Jakuba pomohlo..akorát mě teda bolí celý tělo, nám dala ta instruktorka zabrat pořádně..ale fyzická aktivita je důležitá! Velká novinka - Jakub se ozval! A moooc se omlouval..že prej se tak styděl, že se nemohl ozvat dřív..to je teda omluva jak vrata :-( že ta holka na party po něm vystartovala a zrovna sem tam přišla..že jí od sebe odstrkoval..no po pravdě, tak mi to vůbec nepřišlo :-( teď si dáme chvíli pauzu..sice mě to moc bolí, ale je čas se dát trochu dohromady..achjo :-( si neumim představit, že budu sama :-( jediná skvělá věc na tomhle tejdnu je, že v pátek vyjdou konečně ti simíci trojka..na ty se fakt moc těšim!! Mám je slíbený od našich!! Kdyby si je někdo chtěl objednat přes net, tak sem našla dobrej e-shop Xzone.cz. Jo a taky sem koukala na fan stránky a 5. a 6. června bude v Praze v obchodnim centru Letňany akce ve stylu The Sims 3 - nějaký soutěže a tak. Prej převedení hry do reálnýho světa..to sem moc zvědavá a určo tam zajdu, tak kdyby mě někdo chtěl potkat..stejně budu mít teď volnýho času, když sem sama :-( jako na tu hru se fakt moc těšim, ale prostě..sem pořád smutná no..snad to časem bude lepší..

 


Komentáře

« Domů

Terka.Simikova | 04.06.2009 19:38:04

Moc Vám holky děkuju..ste moc fajn :-* a i když nemám vždycky čas vám odpovědět ve vzkazech, myslim na vás!

Kristyna_G | 03.06.2009 19:29:47

Jojo..Stay-C má pravdu.. taky je moc dobře že sis odpočinula..A možná se zastavím..Na Letnany..Ale nevím, jestli bude čásek..JEn Tak dál Teruško :-*

Stay-C | 03.06.2009 09:01:10

JJ, Terýsku....Je asi dobře, žes mu neskočila hned kolem krku. Tím jsi mu ukázala,že máš svou hrdost. A pokud ho to vážně mrzí, tak se teď bude mocinky snažit, aby Tě získal zpět. A kdyby vám to už neklaplo....neboj, věčně to bolet nebude.

Přidej komentář