To je zááávislooost

Autor -Terka.Simikova- | 25.Květen 2009 | 23:37

No tak test dopadl vážně úplně skvěle! To sem ráda..aspoň o starost míň. Sice sem zase potvrdila status šprtky třídy..ale co..Dnešní odpoledne sem strávila opět u simíků..je to prostě zááávislost! Když musíš, tak musíš :-)) a jak to tak vidim, tak další závislost bude Líbko..takovejch supr lidiček, co sem dneska poznalaaa..paráda..aspoň se v létě nebudu nudit! :-) navíc skoro všichni žerou simíky jako já!..doufám, že všichni příjdete 20.6. do pražskýho klubu Kamikaze, kde bude mega The Sims3 party, kterou pořádá právě Líbko..prej tam budou soutěže o sběratelskou edici, trika a další věcičky!! Se straaašně těšim!..takže doufám, že všichni dorazíte a uděláme si tam svůj soukromej sraz :-) tak..to byla taková promo akce :-) protože dost lidiček mi psalo, že čte můj blog, tak abyste to všichni věděli! Joo a taky vyšla úplně první ofiko recenze na The Sims 3!! V časáku SCORE a maj 90%!! Luxusnííí :-))

 

Ty blááhoo..dneska vyšel na magazínu dobrej článek o holce, co dělala úspěšnou modelku, sekla s tim a pracuje pro Electronic Arts ve Španělsku!..tomu fakt říkám práce snů! Jako ona testovala trojkuu!! Já padnu..závist teda..

 

 


Komentáře

« Domů

Emotion_of_Darknes | 26.05.2009 23:30:47

No jak si to takhle pročítám nejen tento článek ale celej tvůj blog tak simíci jako hra je asik velká závislost co? :) Pěkné články a úžasnej blog, opravdu :) .... těším se zas na nové

Přidej komentář