Zewling na Petříně

Autor -Terka.Simikova- | 15.Červen 2009 | 23:06

Ty jo..tak sem ve škole dneska potkala na chodbě Jakuba..kráčel si to přímo proti mně a ještě ke všemu sme tam byli sami..chtěl se se mnou bavit a že mi to všechno vysvětlí, ale já ho docela odpálkovala..neměla sem na něj náladu a musim bejt tvrdá! Nevim, co chce vysvětlovat na tom, že mě podvedl s nějakou hubeňourou! Hmm..ale je mi to líto :-/ po škole sme se s celou bandou vydali trochu pokecat na Petřín..bylo teda dost divný počasí, chvíli horko, chvíli pršelo..ale to mi vůbec nevadilo, sebrala sem totiž odvahu a napsala i Dannymu, jestli nechce jít s náma..a on šel!!!! :-) tak mi bušilo srdce, když sem četla tu jeho sms :-) no akorát tam bylo moc lidí, tak sme se nemohli moc bavit..navíc sme seděli dál od sebe, seděl přímo vedle Werči..ale ta je teď docela v klidu, tak jí to snad vydrží..a další skvělá zpráva..Dan a jeho kapela PokRock budou hrát na sobotní The Sims 3 Party Time v Kamikaze!!!!! Aspoň mám nějakou motivaci :-)) du se hned přihlásit, abych na to nezapomněla..jako už je přihlášeno skoro 900 lidí!!!

 

 

 


Komentáře

« Domů

Terka.Simikova | 16.06.2009 22:56:57

hoj niki, noo určo to bude fajn akce..musí ti bejt 16, aby tě tam pustili a musíš se zaregistrovat..doufám, že tam dorazíš..papa t.

@nik | 16.06.2009 20:56:54

Jé, vypadá to super, ta party. A to musím být přihlášená na libimseti.cz, abych tam mohla jít, a asi mi musí být 16, co? x-D

Přidej komentář