Zkusila sem to...

Autor -Terka.Simikova- | 16.Červen 2009 | 22:59

Dneska to bylo na józe docela fajn, už mě ani tolik nic nebolelo..překvapuju sama sebe!..sem ale docela smutná, poslala sem totiž sms Dannymu, jestli by nešel zítra večer do kina, ale prej má zkoušku s kapelou..chmm :-( ale zase je fakt, že maj ten koncert v sobotu, tak musí bejt pěkně nervózní..tak jen ať trénuje..ale chtěla sem ho vidět..taky napsal Kuba, opět že mu chybim a že by mě rád viděl, že sem ženská jeho života..občas mě to hlodá v kebuli..proč sou ty vztahy tak složitý :-(

 

Taky sem objevila v Magazínu novej článek o The Sims 3. Kousek článku dávám i sem:



The Sims potřetí. Opět hit
Když Will Wright spolu se svým týmem v roce 2000 vypustil hru jménem The Sims, bylo to považováno za experiment, který si možná získá přízeň recenzentů a herních odborníků, ale pravděpodobně nezaujme široké masy.

Bytelné základy
Vždyť, koho by bavilo hrát hru bez daného cíle, v níž jen nepřímo posunujete podivně žvatlající postavičky kupředu v jejich vývoji a vytváříte jim životní prostředí, jež uznáte za vhodné.

Vizionář Wright ale zase jednou viděl dále než zbytek světa. Ukázalo se, že The Sims je přesně tím, co davy hráčů (a hráček!) chtějí. Z The Sims se stala komerčně nejúspěšnější počítačová hra všech dob. Již před nějakou dobou série přesáhla sto milionů prodaných kopií jednoho ze dvou dílů či četných přídavků.

Na The Sims 3 už se tak logicky čekalo jako na hotovou pecku. Před vývojáři, jejichž řady Will Wright už opustil, však ležel obtížný úkol. Jak vytvořit zase jednou to samé a úspěšné, ale zároveň se okatě neopakovat.