20.Duben 2008
Virgin Records Mega Store.
Kdyz tu u nas pred lety otevrely zbrusu novy Virgin Records Megastore na rohu Robson St a Burrad St v downtown Vancouveru tak to byl velky media poplach - prirozene ze sem tam sel s nadsenim si overit jakou tam najdu muziku ze svy rodny vlasti?

No ja tam tehda nalezl spoustu muziky z Polska - Ukrainy no a kdo vi z ktery jiny zeme byvalyho socialistickyho bloku - jen pouze se mi nikde nedarilo naleznout regal s napisem - Czech Republic,
Teprve po otazce jednomu zamestnanci sem byl doveden k jednomu regalu na jehoz spodku mi byla ukazana malicka sekcicka s nepakatelnym napisem ohlasujcim mou rodnou vlast,

Ja nevedel zda si mam o tom myslet zda u vas byl instolovan fanaticky Islamsky vladni rezim ktery u vas zakazal hudbu ? Ci zda byly v onom nedostatku jine priciny ?

Na misto Virgin Records v onom miste dnes stoji MHV Records Megastore no a ja se tam rozhodl nedavno se jit podivat zda se tam pod novym vedenim uskutecnily nejake positivni zmeny?

No ja tam nasel spostu muziky z Madarska - Rumunska a take opet coby predtim sem marne hledal regal s napisem Czech Republic.

A tak take coby predtim sem sel za zamestnancem a stim sem sel hledat Ceskou muziku.
Vysledek dvou lidi sem nalezl pocet " 0 "

Zadny regal ani jedine CDcko - je to lepsi s Ceskymi filmy tech tam maji nekolik - pouze muziku zadnou.
======================
SMUTNE NE ?
Vložil: TerroristofLove @ 01:27  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: TerroristofLove
Domov: Amerika
O mně:
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates