Tak koukám na krásné mladé "modelky" s výraznými obličejíky, štíhlé, ploché bříško a nádherně tvarovaná lýtka, na můj vkus možná až moc malé poprsí a pěkně vyholenou pipinku .. a říkám si, co že já bych to od ženy vlastně chtěl .. proč takovou nemám a co by stálo takovou mít ?

Kdybych měl mít to co vidím na oblíbených stránkách, tak by to obnášelo, že bych musel být též štíhlý atlet bez šedin, začínajícího pivního bříška a čtyřicítky na krku, případně že bych musel rozhazovat jak pako, aby "měla" pocit, že žije a aby před kamarádkami či sama před sebou (každá má ty "kamarádky" i ve své hlavě) zdůvodnila, proč že je s tím týpkem, který přece není ani krásný ani mladý ..

Jasně, jsem myslící, dokážu věci, o kterých se dost lidem nesní .. neumí ani malovat ani psát ani tvořit cokoliv ani vyprávět pohádky ani šukat tak, že ženu promění v oddaného pejska napořád .. ale nic z toho není vidět .. když už by k šukání došlo, tak je reálná naděje ochočit i tyhle typy .. ale dostat tohle do postele je zásadní problém .. o to více, pokud si člověk uvědomí, že to vlastně do postele ani není .. k čemu tohle v posteli ? Co vidíte ze ženy, se kterou se milujete ? Zadnici ? Nozdry ? Rty ? Milujete se s otevřenýma očima ?

V posteli jsou nejdůležitější pachové sympatie .. a nezáleží na tom, jakými megavoňavkami to dotyčná přebije, ale přirozený tělesný pach, kterému se nevyhnete .. a tím nemyslím pach přirození, ale běžný pach kůže .. to je něco, co dokáže velmi rychle alespoń mne přimět k tomu, abych vystřízlivěl, že tohle prostě nerozdýchám a přemáhat se nemá cenu .. jen zhruba každá třetí je pro mne v posteli zkousnutelná .. a řekl bych, že při mazlení se zavřenýma očima je estetická stránka úplně šmafuk a jde jen o pachy a doteky a o to, zda je nám příjemně nebo zda to prostě dohromady nehraje ..

A ženu do postele když si člověk odmyslí estetickou stránku a zavrhne modelky a připustí rachomejtle po pětatřicítce se dvěma dětma co by za dvě hodiny šukání se samcem, ke kterému mohou vzhlížet, daly cokoliv, tak takovou ženu najde každý z nás vždy .. a je zadarmo, nemusíte se o ni ani starat, když jí dáte do skleničky víc vodky, tak na vás ani nebude hrnout, jak jsou na ni všichni zlí a bude se šukat během půl hodiny když svíčky a podmanivá hudba a pár lichotek a teplo krbu udělají své ..

Ale teď řeším, že je mi 38, jsem starý mládenec, relativně sečtělý, relativně šikovný, relativně náročný a líbí se mi esteticky mladé čičinky (dokud nepromluví) a já si říkám .. bylo by to štěstí mít takovou 22letou sexy krásnou ženu ? Co bych s ní dělal ? Na co by mi byla ? Co mi může nabídnout ?

Je hezká. Tím to začíná a tím to končí .. zamiluje se do mě jako každá jiná (pokud se budu snažit jako u každé jiné) .. pak se taky po 3-8 letech odmiluje jako každá jiná, pokud ji nebudu vytrvale přesvědčovat o tom, že jsem ten nejlepší kterého mohla mít (ať už rozmazlováním, nebo finančně nebo tím, že bude neustále ujišťována o mé nerealisticky vytrvalé lásce hraničící se zamilováním po dobu příštích 20 let) ..

A co z toho budu mít ? Děti .. nic jiného ve skutečnosti žádná dát nedokáže .. a cenu má tím vyšší čím méně dětí odminula má .. mlaďasky děti nemají, tak je jejich tržní cena nejvyšší ..

S nostalgií vzpomínám na doby, kdy byla čistá a neposkvrněná žena úspěšného muže z lepší rodiny dívka z kláštera .. nadržená jak veverka a přeci cudná .. s tisíci představ, obav a přeci v duši ještě dítě, které si kdokoliv, kdo ji dostal za manželku mohl zformovat dle svých představ a neměl stavy, které běžně zažívá dnes mladý i starší muž, že je 8-10tý v řadě, dívka již někde nabrala EB virózu při hlubokých líbačkách a pár mikrobreberek při zkušenosstech s těmi nejaktivnějšími nejpromiskuitnějšími typy na diskotékách nebo za školou .. a hlavně, že v sexu je již svázána konvencemi, jak to chtěl Franta, Pepa a Jeník .. a tedy i od vás čeká, že to bude dle normy a jakékoliv vylomeniny či vaše fantazie ji vykolejí, protože tohle přece ta jednoduchá hovada před vámi nechtěla a muži mají chtít všichni to samé a bude se muset jít poradit s kamarádkou (když už ne s Bravíčkem) .. pak už záleží jen na tom, zda ta kamarádka bude blbá nebo ještě blbější .. a ty rady budou vypadat podle toho.

Ale když to shrnu, hlavní cena krásné ženy je v tom, že je krásná .. plakát na zdi dokáže být stejně příjemný, jen se dříve okouká .. gestikulace nádherného stvoření je fajn, ale k tomu člověk nemusí mít takovou každý den doma, ale stačí čas od času přijmout novou pečlivě vybranu sekterářku .. sex by s tím byl fajn, ale za ty nepříjemnosti a hlavně za tu cenu, to nestojí .. v podstatě stačí si pak s libovolnou jinou zavřít oči a představit si jinou tvář a jiné tělo .. teda pokud je tak dobré, aby za to stálo ..

O pokec s dívčinou o generaci či dvě mladší se raději zmińovat nebudu .. pokud to není dobře vychovaná pokorná dívka ala klášter, která má úctu ke zkušenosti a myšlenkám a obdivuje vás, tak je to totálně na palici, protože bavit se s dítětem z pískoviště jako rovný s rovným je ten nejhorší očistec .. a dokonce i ty vzhlížející a pokorné pokud se s vámi několikrát vyspí a přijmou vás jako partnera mají nutkavou potřebu dokazovat si, že ten vztah je "rovnocenný" a budou zkoušet "spolurozhodovat" ..

Bláznivá doba vykolejená, kde psi a kočky mají práva lidí a k volbám chodí i papoušci, jak pravil klasik ..

Takže není nad to si pustit porno, shlédnout čerstvé krasotinky, zaměstnat novou sekretářku a přitom si držet své soukromí bez toho, abyste dělali co nechcete a obětovali svůj volný čas, nervy, peníze i ideály jen pro hezký obrázek, který se časem bude hezkým stejně už jevit jen lidem kolem vás ..

Jediná ironie je, že jak hezká tak ošklivá dívka jsou ve skutečnosti obě stejně náročné a jediný rozdíl je v tom, že ta ošklivá tuší svou cenu a ví, že nemůže přestřelit a zkoušet určité věci až do té doby než si ji vezmete a budete s ní mít dvě děti .. pak prudí už úplně stejně jako ta královna krásy ..

A jaký je závěr ? Samota ?? Je fakt nejlepší ? napsal/a: TomasTomis 13:29 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

alien 27.10.2008 02:44:55

Pro získání jakékoliv ženy/šuk s ní není vyloženě nutné být obecný nebo její idol.
Příkladů vzhledově nekonformních samců je dost-Nicholson, Depp, Hoffman, Newman atd.
I kdyby nebyli slavní, mohli by mít každou holku, kterou by chtěli mít.
Pěkné tělo a další podobné atributy jsou spíše pomocné, i když i samy o sobě zpravidla stačí na ošuk každé.
Otázka-co by to stálo mít takovou, jakou vidíš na nějaké stránce-je prostá a pochybuju, že zrovna ty bys ji nechápal.
Peníze.Čím obecně hezčí (rozuměj pro více lidí, větší stádo), tím víc, protože je parodiemi na chlapy za život více zdegenerovaná.
Šediny, sport, tělo, natož věk-v tom to fakt není a ty to dobře víš.
Chceš takovou, tak vem prachy a jdi si pro ni.Ale víc než fajn pohled na ozdobu a blbej šuk o ničem s ležícím prknem od ní nečekej.
A v posteli, tedy v šukání je nejdůležitější, jestli holka ráda dělá vše, co máš rád, včetně tvých nejtajnějších přání, když sama překvapí nebo samostatně zkouší, je to šokující bonus.A v milování je nejdůležitější duševní, myšlenkové a životní splynutí.
O tělesné vůni jsem toho napsal dost, o (ne)důležitosti vzhledu při vztahu k šukání taky, o tom, jak mi žádná holka nikdy nevoněla a nechutnala, až na jednu, která aspoň částečně, taktéž.
O starších ženách-s tím nesouhlasím, často jsou ve svých nárocích nesmyslně náročnější než většina náctek.Více mimo je už jen dementní odpad 20-25.
Sám jsi o těchle principech psal, trochu se potíráš.
Mít cokoliv 20-25 je životní katastrofa-asi jsi to ještě nezažil, ale neexistuje nic horšího.Doporučuji 13-16. :, Tam se dají najít výjimky, které mají ještě něco společného s ženou v dobrém slova smyslu.Ale chce to užívat, než z toho do pár let vyrostou a zbude jen další stádní duševní nula.
Tzv. láska, tedy píčoopojení u ženských v drtivé většině případů končí do roka až dvou, pak už každá zvažuje jen tvé majetky, prachy a budoucí životní jistoty.
Ujišťování o lásce je v očích ženy mužova slabost a končívá to špatně.
Dětmi žádná ženská chlapovi nic nedává, naopak on dává jí, když jí jejich splození a výchovu pomůže energeticky, finančně a majetkově zajistit.
Odstavec o srovnání dnešních a minulých ženských-o tom píšu relativně často, zhruba souhlas.Bude to jen horší, jestli to ještě jde.Ženy jsou nejhoršími muži a muži nejhoršími ženami.
Když to také shrnu, dobré péčko s kvalitní samicí ti dá za tisícinu nároků tisíckrát více než jakákoliv sebekrásnější ženská.
A sportovně pozitivním pak dá jejich sport nekonečněktrát víc. :,)
Kočky, psi a papoušci by měli mít nejen stejná práva jako lidi, ale radši i exekutivní, byl by tady smysluplnější režim.
Ošklivé holky jsou bohužel stejně ošklivé i uvnitř-tohle se od dřívějších dob změnilo a dost za to můžou zoufalci, co ošukaj i půlku mrtvoly v rozkladu.
Osobně bych například hned bral klidně tzv. obecně škaredou holku, která by ale měla vše, co u holky chci, přestože jsem osobnostně i vzhledově top samec.A myslím, že by to stejně brala většina chlapů.
Taková holka by pro tebe díky své vnitřní kráse a kompatibilitě s tvým gelfem na přání po chvíli byla nejrásnější ve vesmíru-a vzhledová krása je beztak především v očích a ve výrazu tváře, což se zásadně projeví především u žen v pozdějším věku.Taková Libuše Šafránková je celej život kočka bez ohledu na věk a tělo, protože je krásná a mladá v očích a ve výrazu tváře.
A samota?
Sám je jen ten, kdo nemá své smysly života, které ho vnitřně naplňují.Nejvííce sám je chlap většinou právě ve vztahu s ženskou někde ve druhé fázi vztahu, když začne být sukuba sama sebou.
A kdo nemá své smysly života, bude sám vždycky i mezi davem manželek, přátel a milenek.
Ps: Často si kladeš otázky, na které máš v mých textech faktické, pravdivé odpovědi (doporučuji více studia).