Tak a je tady pátek a já mám před sebou tolik plánů na víkend. Teď ale musím ještě do souboru, už jsem tam taky 100let nebyla.Tancování mě sice baví,ale na pátek mám vždycky jinej program,než je tanec, na ten mám uterý a čtvrtek.Vlastně po prázdninách i pondělí-budu ttiž chodit na breakdance! Jupi!!!!:)
Ještě před souborem si zajdu do marketu pro pití,jako obvykle.Zase je tady ten hardcore týpek,fuckt hezkej. Zabočím k regálu s pitím,koukám po něm a už to jede! Na zemi se válel nějakej papírek a já, zakoukaná do magickejch očí,sebou samozřejmě seknu.Všichni mrtví smíchy a já,po vzpamatování z prvotního šoku,se směju taky. Na kluka jen pohlídnu a řeknu:,, Kíp smajling,brouku!" a on je ještě mrtvější,i když na pohled je až moc živej!:) Toť první katastrofa.
Jdu zaplatit k tomu borečkovi k pokladně,ale zakoukám se ještě do boxu s nanuky! Mňam!!! Mrož! Znáte to. Co je mroží to je boží! Kousneš si a vzápětí,ukousneš si ku.Mrož je zmrzka pro lidi,co maj boží vkus!!!:) Samozřejmě si ho vytáhnu a platím! Klučinovi to asi ještě nestačilo,a tak mu namarkování mýho zboží trvá asi celou věčnost.Konečně je na mě řada,ale on mi s politováním oznámí,že si to přenýst k druhý pokladně,že tato je rozbitá!Fakt good,ale nepodaří se mu mě rozčílit- to skoro nikdy nikomu!:) tak tohle proběhlo jakžtakž v klídku
venku si rozbalím ledňáka a jelikož mám ještě čas,tak se jdu podívat na co v nejbližší době vyrazim do kina! Jé hele! Účastníci zájezdu! tak na to určo jdu!!! Najednou...auuuuuuuuu! Začíná mě pálit oko auuuuu....druhý! Co to kruci je? Teď mě začínají svědit. Ájé! Ještěže mám svý kapky do očí proti zánětům. Hned si do každýho očka jednu kpnu a už mažu dál!
Tak a jsem tady! Šatna opět přecpaná k prasknutí.Procpu se na svý místečko vzádu a začnu se převlíkat.Najednou smích-otočka: ,,Co je holky?" ptám se svých spolužaček rovněž ze školy. Nazvou mě zombií a já nechápu.Jdu se teda podívat do zrcadla a málem vykřiknu,skoro se nepoznávám.Rudý oči,boule pod nima.... A kruci! ten zánět se nějak rozlezl! No nic jdem tancovat!
Probíhá to v klidu,jen pár vyděšení a úleků,ale jinak good!!! Až na Vaška,ten v největším tichu a k všeobecnému veselí všech ke mně pronese větu: ,,Ty seš zhulená viď?" Tak z toho fakt nemůžu,ale neřešim to a směju se s ostatníma.Škoda jen,že jsem chtěla jít večer na pařbu. Jak to dopadlo vám vypovím příště.A doufám,že to tady aspoň někdo čte!!!:) Zatim pa!!!




P.S. Myslíte,že mám u Vaška ještě šanci? napsal/a: Tygress 20:12 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář