Pátek teda proběhl relativně v klidu a já jsem dpadla na hubu.Zjistila jsem,že Vašek má holku! a kurwa!!!:( Bohužel no,ale jelikož není jedinej kluk na světě,tak nemám proč zoufat.Jen mě mrzí,že existujou borečci,kteří maj holku už víc jak půl roku, a přitom nabalujou jiný. No to je jedno,abych vám popsala tu sobotu!
Tak po souboru jedu konečně domů,teda konečně.Jedu jen na chvíli,musím se nachystat-chystáme se s partou jako každý pátek ven.Autobus právě zastavuje u nás,teda u nás v tom zapadákově,kde chcíp pes. Venku samozřejmě stojí opět partička kluku,kteří hulej trávu. Mamina to o mě ví,takže si dám jednoho čouda- je to taky jednou za rok, a jdu pryč. Nesnáším zhulený lidi,ale když to v Nizozemí používaj jako léčivo,tak co je jeden čoud. Než dojdu domů,brnknu kámošce,kam že to dneska vlastně dem,ale jak jsem zabraná do hovoru,nekoukám kolem sebe a najednou se ozvou dva zvuky.Prvníje BIM! a ten druhej vydává ta zhulená partička a vlastně ještě třetí! To udělá PIMPIM-to jak mi v hlavě naráží do stěn jedna mozková buňka!:)
No nic,říkám si a jdu dál. DO schodů.kolem kostela a už mám před sebou náš žlutej baráček,teda spíš byt. U schránek zvolním tempo a hledám klíče.Kruci,kde jsou? Vždyť jsem si je sem ráno dávala, to vím bezpečně! PípPíp! Smska. Mamina. Co chce,když už jsem dole? To ale asi určitě nemůže vědět,protože okna máme z druhý strany.Stojí tam: PETTYNO KURVA!KDES ZASE NECHALA TY KLICE DO PRDELE?
Samozřejměm,že si stejně jako vy,nevšímám mamčinýho slovníku a už zvonim na zvonek. Mamina mi otevře všeobecně známým bzučivým zvukem a já lezu nahoru. Vím,že mě nečeká nic jinýho než výtky typu,že jsem nepořádná a že někde zapomenu i hlavu,ale už to tak je,no!.)
Když se dobelhám na chodbu, už se mamina nadechuje,ale najednou zprudka vydechne,vyvalí oči a ustrašeně se ptá: ,,Co se ti stalo?" Samozřejmě nevím o čem mluví, a tak to jdu očórnout do zrcadla.Jéžiš!!!! Co to je? Sama sebe nepoznávám-dneska už podruhý- a koukám na sebe úplně červeným,zaslzenýma očima! Jestli chcete vědět,jak byly rudý,tak byly tak rudý,jako červený! :) samo,že jsem nikam nemohla,musím zůstat doma,ach jo! ale to neva,snad zítra! V takovym stavu bych ani nikam nešla,ale musím vám něco říct! Ten Vašek měl pravdu-byla jsem jak zhulená!!!! napsal/a: Tygress 21:06 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář