Andělé   02.Červen 2007


nedávno jsem měla možnost si uvědomit,co to je mít kolem sebe lidi,co podrží v každé situaci a taky jsem zjistila,že ne každej,kdo se tak tvářil,takovej i byl.....no každopádně tato zkouška byla děsná........zažít tolik bolesti,výčitek,mít v hlavě tolik otázek a tolik nepochopení.To byla hrůza,co se mi stala jen v pouhých 14 dnech...nechtěla bych aby se toto komukoli stalo,protože je to vážně děs proto chci lidi upozornit na to,aby si dávali pozor s kým mají tu čest,ale taky na to,jak se měníte,protože změna vašeho chování může být právě ten správnej bod,za kterej se můžou ostatní chytit a udělat vám třeba i z pěknýho života takový peklíčko.
Je to za mnou a já sem moc šťastná za to,jak to dopadlo,děkuju jednomu kamarádovi,kterýho se toto týká nejvíc,že si uvědomil pár věcí stejně jako já a že máme tu šanci v našem přátelství pokračovat.
a teď citítek: Přátelé jsou jako andělé,kteří tě podrží když tvá křídla mají problém si vzpomenout na to,jak létat.
O to horší je pak to,když vidíte že ti vaši andělé odlétají pryč...proto se snažte pečovat o vaše přátelství,ať nikdy ztrátu přítele nepoznáte! napsal/a: Tygrik-48 16:23 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář