Neverim

10.Únor 2007

Jste poměrně chladní ke svému senzitivně naladěnému ohnivému Střelci, i když vám svým chování neustále dokazuje, že jste stále jeho planoucím světlem. V druhé únorové dekádě přestaňte alespoň na chvíli myslet na svoji kariéru nebo na své osobní citové vztahy a věnujte mu veškerý volný čas a uvidíte, že vám to s vášnivou odezvou urychleně vrátí nazpět.
.
.
.
.
Obtížně vyjadřuje své pocity slovy, zejména jde-li o zraněné city, strach či pocit nejistoty. Často si neuvědomují co je trápí, a své frustrace si vylévají na např. rodičích, vzniklé situace se mnohdy obtížně reší. Často vidí věci pouze z jediného pohledu, a to obvykle svého vlastního.

Jedná se o citlivého člověka s rozvinutou intuicí a uvědoměním. Když jim něco vysvětlujete, rychle chápou.

Odhodlání, houževnatost a zápal. Jejich touha často přehluší i rozum.

Lidé se sedmičkami v mřížce se potřebují projevovat na tělesné úrovni. Vyžadují aktivitu, jinak jsou nepokojné a znuděné. Od raného věku mohou projevovat filozofické a myslitelské sklony. Vyznačují se vrozenou zvídavostí, v jednom okamžiku vás zahrnou otázkami a v zápětí vás ohromí promyšlenými odpovědmi. Dovedou být velice svéhlaví. mají velkou potřebu sami objevovat a prozkoumávat svět a okolí. Je pro ně velice důležitá spravedlnost.

Vyznačuje se pronikavým úsudkem, velkým smyslem pro humor a citem pro detail. Lidé s osmičkou v mřížce s chutí uskutečňují své nápady a plány. Jsou nejspokojenější, když mají něco na práci. Sami vytyčují své úkoly.

Číslo devět symbolizuje duchovní porozumění a zodpovědnost vúči ostatním. Jedna devítka dodává příslušným osobám potenciál k pochopení potřeb a pocitů ostatních lidí. Vnuká jim rovněž touhu po nalezení hlubšího a závažnějšího smyslu života.

Chybějící čísla v mřížce
Těžko si představují abstraktní pojmy. U různých lidí se tento nedostatek projevuje různě - některým naprosto schází představivost nebo schopnost tvůrčího myšlení, zatímco jiní nechápou matematické a jiné abstraktní pojmy.

Musí se naučit praktičtějšmu přístupu k životu i větší trpělivosti a toleranci vůči lidem, se kterými přicházejí do kontaktu

Osoby s chybějící šestkou v mřízce mají často pocit, že si jsou s jedním z rodičů cizí, protože si s ním nerozumějí nebo nedokážou dobře komunikovat. Své rodiče přitom upřímně milují, ale nevycítí jakýkoliv rozpor, i když své pocity třeba neumějí popsat slovy.

Roviny mřížky
Ať se lidé s kombinací čísel 2-5-8 pustí do čehokoliv, vždy to dělají naplno a s odhodláním. Jakmiel si stanoví cíl, pustí se do práce ze všech sil. Dovedou zasvětti celý život prosazováním principu, ve který věří, a to na úkor všeho ostatního.

Rovina energie 7-8-9. Tito lidé potřebují vyvíjet tělesnou aktivitu nebo zaměstnávat a stimulovat mysl konstruktivním způsobem, jinak dochází ke vzniku hyperaktivity. Tito lidé také často trpí alergiemi, mají obvykle problémy s potlačením agresivity a mohou být výbušní.

Rovina odhodlání 1-5-9. Dává vrozenou iniciativnost a odhodlání, takže jsou nesmírně podnikaví. Rozhodně se jedná o rovinu velmi silnou, kde míra houževnatosti a tvrdohlavosti závisí na počtu čísel v jednotlivých polích této roviny. Lidé s jedinou jedničkou jsou například velmi tvrdohlaví, lidé s jednou jedničkou a několika pětkami jsou prudští a lidé s jedinou jedničkou a několika pětkami a devítkami jsou velcie inteligentní ale je s nimi obtížné pořízení.

Prázdné roviny mřížky
žádné
Osobní roční vibrace
Vibrace 5 představuje obrat a osvobození ode všech omezení a pout, kterým člověk podléhal v průběhu předchozích čtyř vibrací. Svoboda je pro člověka v průběhu pětky velmi důležitá, a to platí jak pro svobodu myšlení - možnost zkoumat vlastní myšlení bez přílišného vlivu a tlaku z venčí - tak pro fyzickou volnost pohybu. Člověk cítí potřebu vyjít do přírody a být nějaký čas zcela sám jen se svým sněním, ale zároveň má také potřebu společenských kontaktů. napsal/a: United 16:24 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář