02.Srpen 2007

Propadla jsem dalšímu jap. filmu a věnovala jsem mu celou jednu kategorii. >>NaNa<< ♥
Film se odehrává v současnosti, kdy Nana-chan vzpomíná na to, jak se potkala s Nanou.
Seznámily se ve vlaku, kdy obě směřovaly do Tokya a přišlo jim v tu dobu komické, že jsou jmenovkyně a mají každá 20 let. Nana byla profesionální rocková zpěvačka již rozpadnuté kapely "Black Stone". Nana-chan mířila do Tokya za účelem se setkat se svým přítelem, zabydlet se a najít si tam práci. Od té doby,co se spolu naposled viděly na vlakovém nádraží, se již nesetkaly.
Při hledání bytu měla Nana-chan štěstí, znovu se shledala s Nanou, ikdyž to zprva nebylo v dobrém. Jelikož si každá v této lokaci chtěla najít alespoň trochu ucházející byt, obě dvě nabídku přijaly. Po tomto se tedy rozhodly, že budou bydlet spolu. Mezitím se mnohem sblížily a našly v sobě přítelkyně. Nana však byla pořád uzavřená. Na otázky Nany-chan, ohledně její rodiny, přátel a přítele, neodpovídala. Přítel Nany-chan, Shoji, se začal chovat nějak divně. Když ji vyhodili z první práce byla na dně a hledala u něj pomoc, chtěla ho vidět, ale on měl jiné zájmy. Za jejími zády si randil se Sachiko, novou kolegyní z jeho práce. Byl to pro Nanu-chan šok, když se to dozvěděla. Nana měla taky svou lásku, byl to Ren. Předtím, než se definitivně odstěhoval do Tokya, hrál v Nanině bývalé kapele. V tu dobu se ale přidal ke slavné skupině Trapnest, které si Nana-chan oblíbila a nejvíc kytaristu Takumiho. Nana vždycky vzpomínala na krásné chvílé ztrávené s Renem, a taky na tu bolest, kterou jí způsobil.
Šok pro obě byl, když Nana-chan dostala lístky na Trapnest a dokonce do prvním řad. Nana-chan navrhovala Naně, ať jde na koncert s ní, ale Nana na to nepřistoupila. Nakonec ji Nana-chan přemluvila a Nana jí za to byla vděčná. Velmi vděčná. Znovu se po tak dlouhé době shledala s Renem a padli si do náruče. Jejich láska z dřívějška se nezměnila. Proto se Nana chtěla Naně-chan nějak odvděčit. Věděla, jak Nana-chan vždycky básnila o Takumim z Trapnest, a taky že by jí postačil pouhý autogram. Ale to pro Nanu bylo malé poděkování za to všechno.
Jednou, když Nana-chan přišla z práce a stála před vchodovými dveřmi do bytu, nemohla najít klíče. Překvapilo ji, že ji místo Nany otevřel ten samý Takumi z Trapnest. Celá v euforii ze z toho rozbrečela. Tohle bylo pro Nanu-chan poděkování od Nany, a taky za to, že jsou přítelkyně.
Dále si ve filmu Nana hledala nové členy do své kapely. Našla si nového guitaristu Shina, kterého kupodivu hrál Kenichi Matsuyama (Death Note - L Lawliet).

 

zl. Nana-chan a Nana


Nana s Renem po koncertě Trapnest v jeho apartnámě ve vířivce.


Nana a Ren


♥♥ Ren ♥♥ Já ho zbožňuji ♥♥


 ♥♥ Shinichi Okazaki a.k.a Kenichi Matsuyama ♥♥

 ♥ Důvod proč jsem se na to dívala byl kvůli Kenichimu ♥ Jinak celkově se mi film dosti líbil. Dále pak Nanu hrála zpěvačka Mika Nakashima.

Vložil: Videl_the_Kira ¤