Ach zas ta škola :0)

Autor -Werca.Cat- | 09.Červen 2009 | 20:35

Zase den, pořád stejná nuda ve škole, a k tomu ještě zítra píšem písemku z Matiky… Ach ten konec školy, wšichni učitelé pořád samý testy, aby se uzawřeli známky, no je toho dost… A je to opruz :0///

 

Dneska jsem po škole ještě šla jako wždycky na aerobik, pořádně jsem se do toho opřela abych aspoň na chwíli zapomněla na Dannyho a celej svět. Domu jsem přišla skoro úplně zničená.

 

A to mě ještě čeká to šprtání na matiku, aby to nedopadlo moc špatně, snad mi Terka trošku pomůže, i když se ke mně pořád moc nemá… Asi se na to wrhnu hned ať to mám z krku, a abych to wůbec stihla wšechno projít… Hrůůůůůůůůůůza… Takže mi držte prosím palce wy, kdo mě máte aspoň trošku rádi. Protože to budu potřebovat s mým nadáním a láskou pro matematiku… Je to špatný, je to špatný… :0))


Komentáře

« Domů

Kristyna_g | 11.06.2009 23:29:48

Veru,ale pokud já vím tak Terča po Dannym nevyjela,a myslím, že jí to udělá jedinně fajn to, že si vyrazí ven s někým jiným..Než s kubou..Jinač je super že ste si to už trošec vyříkaly..Jedna ani druhá se ted tím nebudete užírat..A co se týče Daníka a tebe...Myslím, že Terča ho prostě víc zaujala, tím neříkám že nejseš pjekná, to seš, a moc, ale každej kluk má vyhrazenej svůj styl holek ;) a Terča je prostě ta, co mu sedla víc..To však neznamená, že u jiných,dalších krásných sexy kluků nemáš šanci;) Nikdy nic nevzávej :*

Werca.Cat | 10.06.2009 15:02:32

Já jsem se bavila o žiwotě, newím proč sem pořád taháš mojí postawu, nebo wlasy... že bych fakt w nečem měla pravdu? A když jde o Dannyho, když jsem ho poznala, tak Terka měla Jakuba a o nikoho se nazajímala, a byl wolnej, tím se možná wysvětluje to že se mi líbil a chtěla jsem ho... To že Terka hned změnila názor, a wyjela po Dannym, za to já nemůžu, ale sebe měnit nebudu.

misa | 09.06.2009 23:11:20

a ja souhlasim s Annie, presne, jak rika. Nevim, proc bys mela palit po klukovi, kterej je zamilovanej do tvoji nej kamosky? Jestli teda je tvoje nej kamoska, protoze se chovas fakt hrozne. Obcas pouzivej to, co mas pod tim blond prelivem!!!

Annie | 09.06.2009 21:56:59

Ne, můžeš si být jistá, že ti nezávidím, vlasy? ne, blonďatou nemusím a jsem ráda za své tmavé, postavu? Tu mám taky celkem fajn. Sex? Tak tady se asi lišíme já jsem podobná víc Terce...Ale pokud ti tenhle styl živote vyhovuje, tak fajn, byl to jen můj osobní názor ;) Ale Dannyho by jsi přece jenom mohla nechat na pokoji, Terka ho evidentně zaujala víc, tak se s tím smiř, navíc ty by jsi určitě dokázala mít na každým prstu deset kluků, tak proč zrovna jeho, ne ? :-)

Přidej komentář