Jako kdybych to neříkala

Autor -Werca.Cat- | 03.Červen 2009 | 23:11

Tak paráda..přesně to, co sem nechtěla se stalo skutečností! Naše divná, vlezlá sousedka se úplnou náááhodou stavila u nás doma s prosbou, že vaří a zapomněla koupit sůl a ještě větší nááááhodou řekla mámě, že mě včera potkala dopoledne ve městě v obchodě s plavkama. Ty jo!! To sem fakt nezažila..co je jí do toho, kde sem a co dělám? :0/// každopádně sem dostala šílenej sprďák..máma to ještě řekla tátovi, takže paráda..ještě, že mi je už 18 a zaracha mi dát nemůžou. Ale nemám to ráda, když je doma dusno, neni tam kam utéct a kam se zašít. A největšim trestem je to, že musim jet v sobotu s našima za příbuznejma na Karlštejn. Jako hrad supr, ale taková nuda tam jeee! Díra!!! Bože..no pěkně si to naši vymysleli..doufám,že budou chtít, abych posekala babičce trávu, nakrmila králíky a slepice a podobný věci :0/ to mě fakt mega bere..já sem holka z města! Sakra..se fakt picnu..no a ještě v tý škole, sem byla tak zpruzená z toho Daniela..úplně zkaženej den zase..ještě sem si musela vyslechnout Tereziny psycho výlevy o Jakubovi, no je z něj špatná..ale já na ní prostě neměla náladu. Tak sem byla docela dost nepříjemná. No a..člověk na to má právo!


Komentáře

« Domů

Werca.Cat | 04.06.2009 19:45:31

Hoj..myslim, že je moje věc, jestli sem někomu číslo předala nebo nepředala..každopádně díky za vzkaz, že se někdo s někym potkal, to teda fakt nevim..čau w.

Kristyna_G | 04.06.2009 00:38:48

Ahoj..Veruš nic proti tobě, ale nepochopím, proč si terce nedala to čslo...Od Dana..Ale oni se dnes potkaly, a už si vzaly na sebe kontakt, takže supr..Jsi pěkná holka, ale věř, že Terka je taky..A moc..A utebe bych řekla, že moc sebevědomí škodí..Tak popřemýšlej..Ahoj :)

Přidej komentář