Konečně den... :0)

Autor -Werca.Cat- | 07.Červen 2009 | 00:05

Sobota…. Člowěk si řekne, že je konečně wíkend, a hned mu to zkazí to, že mu ráno do pokoje wběhne matka s tím, že se má sbalit a za hodinu wyráží na wejlet….

            Jak jsem to měla asi za hodinu stihnout? To je sotwa čas na to se namalowat a oblíct. Ale prej nebyl čas, takže jsem musela wyrazit nedokonalá, je to stejně jen wejlet s příbuznejma, a k tomu na hrad, očekáwala jsem, že tam určitě budou chodit jen rodiče s dětma a žádný kluci tam stejně nebudou… A měla jsem prawdu, štěstí že jsme se u babičky stawili jen na oběd a pak jeli domů, jinak bych to už nerozdejchala.

            Ale teď ta lepší stránka dnešního dne... Kámoška byla pozwaná na nějakou narozeninowou párty, a na mě nezapomněla a já tam můžu jít taky!!! Rodiče mi to dokonce dowolili, protože jsem přetrpěla ten wejlet… Já se táááák tešila, musela jsem rychle wyrazit do koupelny abych se stihla připrawit, protože to byla přece párty u Dannyho, takže jsem musela wypadat super sexy. To bylo připrawowání, skoro jsem to nestíhala, protože jsem si newyfénowala wlasy, takže když kámoška zwonila že razíme, tak jsem ješte byla w koupelně a dělala si účes.

Ale stálo to za to, oslawa byla u Dannyho doma, rodiče měl pryč, uplně bájo… A jak ten wypadal, snad ješte líp než kdykoliw, úplně k sežrání, nemohla jsem z něj spustit oči… Byla tam spousta kámošů který znám, a taky Terka. Pořád se se mnou nebawila… Teda, já se s ní nebawila. Je na mě naštwaná skoro bezdůwodně. Ale co, ono jí to časem přejde.

 Ale ta párty byla suprowááá, Terka tam nečo powídala o těch nowejch Simsech, a znělo to fakt dobrě, ale néé že bych je poslouchala, ale a když tak nad tím teď wečer přemýšlím, řeknu rodičům ať mi ji taky koupí. Ať si to taky můžu konečně wyzkoušet. Nebo že bych je šla wzbudit už teď aby to objednali? Ne, nechám to na ráno, přece jen budit je když příjdu z pařby není nejwhodnější nápad… Ale stejně to byl úúúža wečer.

 

 


Komentáře

« Domů

Werca.Cat | 07.06.2009 19:47:42

Díky ;0) já se na něj každou možnou chwílí snažím zapůsobit, ale dycky je tam Tera, sice se spolu nebawíme, ale pořád je to kámoška, uwidíme jak to dopadne :0))) každopádně já si taky držím palce :0) nemůžu ho pustit z hlawy :0/

jaja | 07.06.2009 17:41:28

Ja MysliM, ze ByS do DannyhO MelA ZkusiT JiT, Si KraasnA HolcinaaA! DrziM PalcE! A JinaK NovY SimovE..NeviM TedA MnoO

Přidej komentář