Petřín (a včetně Dannyho)

Autor -Werca.Cat- | 15.Červen 2009 | 22:27

           No takže dnešek začal jako každej jinej, budík, koupelna, rychlá snídaně… We škole jsem normálně ale widěla jak se Jakub začal lísat k Terce, řekla jsem si že by k němu přece jen mohla ještě něco cejtit, ale ona ho suše odpálkovala…. Takže asi smůla…:0(
         Ale když jsem se pak s Terkou bawila o přestávce, tak říkala že vymyslela nějakou akci po škole, že půjdem s celou partou na Petřín, jen tak se bawit… mě se moc nechtělo, ale když jsem slyšela že tam pozwe i Dana, tak jsem si to hned rozmyslela a samozřejmě byla pro!
         Když skončila škola, já už byla celá natěšená že ho uwidím… Pak jsme společně wyrazili, Danny se normálně bavil i se mnou a Terku nechal na chvíli stranou… Spiš skoro celou dobu, no… ne, zas tolik si nefandím:0)… Já byla ale jak w sedmym nebi! On se se mnou nejen bawil, ale wypadalo to občas že mu nejsem tak úplně jedno, kdyby nelezl za Terou, řekla bych i že se mu líbím… Škoda jen, že je mezi náma Terka... Teda jakože já jsem za ní ráda, jen ne za Dannyho :0) Ale úplně super jsme poklábosili … Třeba ješte zmení názor… co já vím, držte mi palce :0)))