Pondělí je nejhorší

Autor -Werca.Cat- | 08.Červen 2009 | 22:52

To wstáwání do školy mě snad zabije, wždycky po wíkendu… Ale dobrý na dnešku bylo, že Terka se se mnou už trochu začla bawit, sice jsme nějak neměli o čem, ale aspoň něco…hodiny se samozřejmě táhly jako obwykle a pak sem se opět pěkně naštvala..sem se o další přestáwce bawila s jinou kámoškou, mi normálně řekla, že widěla Terku s Dannym o wíkendu spolu we městě, se tam spolu procházeli prej…někde u Karlova mostu…už mě to začíná štwát…tak sem aspoň trochu před Terou poškádlila Jakuba, když sme šli na oběd :0)..to jako abych nevyšla ze cviku :0D


       Odpoledne byla taky nuda, protože nikdo nemohl wen, takže odpoledne celý doma…. :0/ Celou dobu jsem koukala na telku a pak jsem sedla k počítači, chwíli hrála Sims, ale nějak jsem na to dneska fakt neměla náladu…prolezla jsem pak zas snad celej internet, pořád to samý…už ho mám asi celej přečtenej :0)


Komentáře

« Domů

Werca.Cat | 09.06.2009 20:06:32

Annie: Muj život zatím takovej docela je, jestli mi závidíš že nemáš tak pohodovej život, tak je mi to líto... A na mým chování snad není nic tak strašnýho, jsou i horší, i u nás na škole třeba... A díky Markuško, jsem ráda že aspoň někdo mě ocení :0))) Já se holt ráda bavím :0)) Ale jinak Terka je moc fajn, sice se nedokáže tolik odvázat, ale já jí mám ráda taky... :0))

Markuška | 09.06.2009 19:57:49

Musim nesouhlasit s Annie! Mě přijdeš fajn ;) Prostě si nehraješ na žádnou světici. Nikdo neni dokonalej. Tvoje sebevědomí je sice docela velký, ale tak co... Lepší než bejt zaprdlá pipka! Příjdeš mi sympatičtější než Terka. Terka asi neni špatná, ale já tyhle světice prostě nemusim.

Annie | 09.06.2009 17:32:27

Řiká ti něco rozmazlenost, nebo přehnaná sebestřednost? Na to, že je ti 18, máš trochu ´zvláštní ´způsob chování, soudě podle tvých článků. Zní to sice všechno jako krásná telenovela, ale život takovej neni. Možná by ses měla zamyslet, ale to stejně neudělášx-D Takže to byl můj názor x-) papa puso

PS: Tvoje představy ideálu krásy jsou trošku pochybné x-D Tim netvrdím, že nejsi hezká, ani jem tě nikdy nepotkala , tak to nemůžu vědět, ale měřítko není podle blond hřívy a vychrtlé postavy. Dannymu a Terce držím palce .

Přidej komentář