Prostě příšernej den

Autor -Werca.Cat- | 05.Červen 2009 | 00:09

To byla zase pruda… Místo angliny jsme měli suplowanou matiku, no kdo by to byl přežil? A nawrch je na mě Terka naštwaná, že jsem ji nedala to číslo na Dannyho. Proč ho musela potkat zrowna ona a né já?! :0/ Já bych si to rozhodně zasloužila wíc, stejně pořád nechápu co na ní widí…Aby tomu wšemu nebyl konec, tak krom příšerný školy měna tancowání ještě wšechny holky pomlouwaly. Se stále newyrownaly s tím, že si trenér prostě wybral mě.

A Tera byla samozřejmě pořád kyselá  kwůli Dannymu, nechápu proč si neřeší swýho Jakoubka. Fakt strašnej den, doma je to taky newydržení, jelikož máti pořád newstřebala, že jsem byla za školou, táta to samý, ale když wono to jinak nešlo. Takže wečer se můžu leda zašít w pokoji u počítače. A wypsat se tady… No doufám že wšechnu smůlu jsem si wybrala dneska a že někdy brzo narazím na někoho hezčího než je Danny… Ale on je stejně úúúžasnej.

Chjo, sotwa dopíšu co strašnýho mě dnes potkalo, a hned se musím s Terou pohádat nachatu... Pořád mi vyčítá to číslo... kdy ji to už konečně přejde? Bylo to jen pitomý číslo...


Komentáře

« Domů

Stay-C | 06.06.2009 11:42:59

Jo jo Werun. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A na každou svini si řezník nakonec sekeru najde, no.....

Přidej komentář